Συγκίνηση προκαλεί ένας άντρας που κλαίει αγκαλιάζοντας την γάτα του γιατί σώθηκε από μεγάλη πυρκαγιά - Νομίζει πως την είχε χάσει δείτε το βίντεο

Παρακαλούσε τους πυροσβέστες να σώσουν την 14χρονη γάτα του, Τσίτα, το μόνο που του απέμεινε μετά το διαζύγιο

Έντονο βίντεο απαθανάτισε τη στιγμή που ένας άνδρας από την Καλιφόρνια επανενώθηκε με τη γάτα του αφού οι πυροσβέστες έσωσαν το αγαπημένο του κατοικίδιο από μια φλεγόμενη φωτιά στο σπίτι.

Ο Isaac Vaizman επιστρέφοντας το βράδυ στο σπίτι του, στην Καλιφόρνια, είδε το σπίτι του να φλέγεται.

Παρακαλούσε τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες να σώσουν τη 14χρονη γάτα του με το όνομα Τσίτα, η οποία ήταν παγιδευμένη μέσα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, περίμενε με αγωνία κατά μήκος του φράχτη, όταν ένας πυροσβέστης βγήκε ηρωικά από τη φλεγόμενη κατασκευή και έδωσε την Τσίτα στον ιδιοκτήτη της που άρχισε να κλαίει από χαρά.

«Προσπάθησα να τρέξω και με σταμάτησαν. Είναι σαν να χάνεις το παιδί σου. Το ίδιο πράγμα. Είναι το παιδί μου», είπε ο Vaizman στο NBC Los Angeles.

«Μετά το διαζύγιό μου, η κόρη μου μου ζήτησε να κρατήσω [την Τσίτα] και υποσχέθηκα να το κάνω. Έτσι έχω ακόμα τη γάτα μου αλλά όχι τα παιδιά μου. Η γάτα είναι ζωντανή και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

«Γάτα μου, η γάτα μου είναι στο δωμάτιο, σε παρακαλώ, βγάλε τη γάτα μου έξω», είπε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr