Anya Taylor Joy: Με την βούλα η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου – Επιστημονική μελέτη βασίστηκε στην αρχαιοελληνική τελειότητα (φωτό & βίντεο)

Η αγαπημένη μας Zendaya κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ενώ το μοντέλο Bella Hadid ήταν τρίτη και η Margot Robbie, τέταρτη.

Επιστημονική μελέτη, η οποία βασίστηκε στην χρυσή τομή, κήρυξε την ηθοποιό και πρωταγωνίστρια του «Queen's Gambit», Anya Taylor-Joy ως την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο.

Η βαθμολόγια της επακριβώς είναι 94,66% στη Χρυσή Τομή.

Η Χρυσή τομή είναι μια μαθηματική εξίσωση που επινόησαν οι Έλληνες σε μια προσπάθεια να μετρήσουν την ομορφιά.

Το σκεπτικό πίσω από αυτό είναι ότι όσο πιο κοντά είναι οι αναλογίες ενός προσώπου ή ενός σώματος στον αριθμό 1,618 (Phi / Φ), τόσο πιο όμορφο γίνεται.

Image

twitter

Ο Δρ Ντε Σίλβα ερεύνησε τα μάτια, τα φρύδια, η μύτη, τα χείλη, το πηγούνι, το σαγόνι και το σχήμα του προσώπου της Άνια Τέιλορ-Τζόι.

Μετρήθηκαν και ήρθαν πιο κοντά στην ιδέα της τελειότητας των αρχαίων Ελλήνων.

Image

twitter

Η αγαπημένη μας Zendaya κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 94,37%, ενώ το μοντέλο Bella Hadid ήταν τρίτη με 94,35% και η Margot Robbie, 33 ετών, τέταρτη με 93,43%. 

Image

twitter

Όσα είπε ο Dr De Silva για τις 10 πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου

«Η Anya Taylor-Joy ήταν η ξεκάθαρη νικήτρια όταν όλα τα στοιχεία του προσώπου μετρήθηκαν για τη φυσική τελειότητα. Είχε την υψηλότερη συνολική μέτρηση για τη θέση των ματιών της, με βαθμολογία 98,9%, η οποία απέχει μόλις 1,1% από το τέλειο σχήμα.

Image

twitter

«Η Anya είχε επίσης την υψηλότερη βαθμολογία για τα φρύδια της και ήταν κοντά στην κορυφή σχεδόν σε κάθε κατηγορία εκτός από τα χείλη της. Η Zendaya ήταν από κοντά δεύτερη και πέτυχε τη δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία για τα χείλη της με βαθμό 99,5%».

Διαβάστε ακόμα: Anya Taylor-Joy: "Femme Fatale" άφιξη στη Γαλλία ενόψει του Φεστιβάλ των Καννών - Πόσο κόστισε το τεράστιο καπέλο της; (φωτό)

«Η Bella Hadid ήταν τρίτη, πετυχαίνοντας την κορυφαία βαθμολογία για το πηγούνι της και υψηλές βαθμολογίες στα περισσότερα χαρακτηριστικά του προσώπου της, εκτός από την περιοχή των φρυδιών της. Η Margot Robbie ήταν τέταρτη, συγκεντρώνοντας υψηλή βαθμολογία σε όλες τις κατηγορίες εκτός από την περιοχή των φρυδιών».

Οι 10 πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο - και οι βαθμολογίες τους στη Χρυσή Τομή:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ