Μεγαλειώδης ήταν η γιορτή των 20 χρόνων επετείου των Ολυμπιακών Αγώνων: Βίσση & Παπαρίζου η έκπληξη στο Παναθηναϊκό Στάδιο – Δείτε φωτό και βίντεο

Η γιορτή για δύο κορυφαίες στιγμές της Ελλάδας, τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλου στο ποδόσφαιρο

Πέρασαν 20 χρόνια από το 2004 και δύο πολύ μεγάλες στιγμές της Ελλάδας, τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004» και της κατάκτησης του Euro από την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου

Παρά τη βροχόπτωση, που περιόρισε σημαντικά τη μεγάλη παρουσία κόσμου, η γιορτή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ήταν εντυπωσιακή.

Όλοι σχεδόν οι Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες από το 2004 αλλά και από το Παρίσι φέτος, η Εθνική ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Euro το 2004, καθώς και εθελοντές των Αγώνων της Αθήνας και εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας τιμήθηκαν στη λαμπρή γιορτή που φιλοξενήθηκε στο Καλλιμάρμαρο.

 

Παρόντες και παλιοί πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες στις κερκίδες, αλλά και ο Ότο Ρεχάγκελ -που επέστρεψε στην Ελλάδα- με τον Γιάννη Τοπαλίδη, οι οποίοι τιμήθηκαν για τα όσα προσέφεραν με την κορυφαία ποδοσφαιρική επιτυχία της χώρας μας μαζί με την ομάδα του Euro, η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή που στήθηκε για την αποψινή βραδιά.

 

Παρούσα ήταν και η Δώρα Τσαμπάζη, η σύζυγος του αδικοχαμένου Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, μαζί με τα παιδιά τους.

 

Δείτε βίντεο από τη γιορτή 



Μέρος της γιορτής περιελάμβανε χορογραφίες και μουσική που ξύπνησε... μνήμες 2004, ενώ η Έλενα Παπαρίζου με το «My Number One» ξεσήκωσε τους θεατές.


 

Για το φινάλε, οι διοργανωτές της βραδιάς αποκάλυψαν την έκπληξη που κρατούσαν μυστική. Η Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε για τον κόσμο και τους αθλητές.

 

Δείτε φωτογραφίες από τη γιορτή στο Καλλιμάρμαρο:

Φωτό άρθρου: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ