Πετάλη: Η άγνωστη παρθένα παραλία της Εύβοιας που «βούλιαξε» από σκηνές - Δείτε φωτό και βίντεο

Η Πετάλη απέχει 53χλμ από τη Χαλκίδα, ο δρόμος έχει στροφές και χρειάζεται κάποιος 1 ώρα και 15 λεπτά, για να φτάσει κάποιος, όμως αυτό δεν... σταμάτησε τους κατασκηνωτές

Δεν έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που οι εικόνες από τις δεκάδες σκηνές με ελεύθερους κατασκηνωτές στην παραλία Θαψά της Εύβοιας είχε εξοργίσει τους ντόπιος, είχαμε επανάλειψη του φαινομένου σε μία άλλη άγνωστη παραλία της Εύβοιας την Πετάλη που βλέπει και αυτή στο Αιγαίο.

Τουλάχιστον 80 κατασκηνωτές είχαν στήσει τις σκηνές τους στην παραλία, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η αιγιοπελαγίτικη παραλία Πετάλη «στην καρδιά της Εύβοιας» είναι μια άγριας ομορφιάς παραλία με άμμο και μικρό βοτσαλάκι στην ανατολική μεριά αυτή του Αιγαίου, ενώ βρίσκεται πίσω από το βουνό Δίρφυς. Η παραλία είναι αρκετά πλατιά αλλά μικρή σε μήκος, σημειώνει το evima.

Δεν βάζουν μυαλό: Ακόμη μια παραλία της Εύβοια «βούλιαξε- Στήθηκαν 80 σκηνές στην ακτή


Οι αντικειμενικές δυσκολίες προσέγγισης αλλά και μακρόχρονης παραμονής σε αυτήν εντούτοις δεν φαίνεται πως αποτέλεσαν εμπόδιο για την «κοσμοπλημμύρα» που σημειώθηκε στο σημείο την προηγούμενη εβδομάδα.

Η παραλία απέχει από τη Χαλκίδα μόλις 53 χιλιόμετρα και επειδή ο δρόμος είναι μεν καλός αλλά σε πολλά σημεία στενός με στροφές, για την προσέγγισή της χρειάζεται περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά, χρόνο που ως φαίνεται οι επίδοξες κατασκηνωτές στη φύση δεν έκριναν ως εμπόδιο.

Διαβάστε ακόμα: Θαψά, Ευβοίας: Η «Γαλάζια Λίμνη» γέμισε ελευθέρους κατασκηνωτές – Οι ντόπιοι αφήνιασαν – Δείτε την συγκλονιστική φωτογραφία

Η εικόνα που είχε καταγραφεί αυτό το καλοκαίρι στην παραλία Θαψά:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ