Είμαι Η Εριέττα: Το πρώτο βιβλίο της αεικίνητης μεγαλοκληρόνου Εριέττας Κούρκουλου Λατση Βασιλειάδη (φωτό)

«Εύχομαι να πειστείς ότι δεν είσαι μόνη ή μόνος», γράφει.

Η μεγαλοκληρονόμος, Εριέττα Κούρκουλου Λάτση είναι ενεργή σε πολλούς τομείς, τώρα μας έκανε μια ακόμα έκπληξη.

Αποκάλυψε με μια ανάρτησης στο Instagram πως έγραψε το πρώτο της βιβλίο που έχει τίτλο «Είμαι η Εριέττα» και κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις (24/10).

Στην μακροσκελή ανάρτησή της η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση αναφέρει ότι στο βιβλίο μοιράζεται τη δική της αλήθεια.

Αναλυτικά γράφει: 

«Αποφάσισα να γράψω αυτό το βιβλίο γιατί από μικρή το γράψιμο ήταν ο τρόπος με τον οποίο εξέφραζα πιο άρτια τα συναισθήματα και τις σκέψεις μου.

Μέσα από την γραφή έμαθα να μοιράζομαι τη δική μου αλήθεια, όμως μου πήρε χρόνια να εκτιμήσω την αξία αυτού του μοιράσματος. Χρειάστηκε να αντιμετωπίσω δυσκολίες με τις οποίες δεν μπορούσε να ταυτιστεί κανένας στο δικό μου περιβάλλον, ώστε να αντιληφθώ την επιρροή που μπορεί να έχει το μοίρασμα του βιώματος ενός αγνώστου επάνω μας.

Τελικά, σε κάθε στάδιο της ζωής μου υπήρξαν άγνωστοι (κάποιοι παρέμειναν άγνωστοι και κάποιοι άλλοι κατέληξαν να γίνουν φίλοι) που μέσα από την αποκάλυψη της δικής τους εμπειρίας με ενέπνευσαν και με έκαναν να αισθανθώ πιο δυνατή! Με έκαναν να καταλάβω ότι δεν είμαι μόνη και να πιστέψω ότι, αφού τα κατάφεραν εκείνοι, μπορώ και εγώ - και πράγματι μπορούσα.

Αυτό ελπίζω να νιώσει και όποιος επιλέξει να διαβάσει τη δική μου -μέχρι σήμερα- ιστορία. Είτε είσαι κάποιος που έχει χάσει ένα αγαπημένο του πρόσωπο από καρκίνο, είτε μια γυναίκα που παλεύει με την υπογονιμότητα, είτε ένα παιδί είκοσι χρόνων που, αντί να απολαμβάνει ξένοιαστο «τα καλύτερα χρόνια» του, υποφέρει από κρίσεις πανικού και αδυνατεί να βγει από το σπίτι, εύχομαι να πειστείς ότι δεν είσαι μόνη/μόνος και να αντιληφθείς ότι, παρόλο που μας διαφοροποιούν πολλά πράγματα, πάντα θα υπάρχουν περισσότερα που μας ενώνουν.

Με μεγάλο ενθουσιασμό, περηφάνια και ένα πρωτόγνωρο αίσθημα ευαλωτότητας, σας παραθέτω το δικό μου ταξίδι ανακάλυψης του αυθεντικού μου εαυτού, ανοίγοντας την καρδιά μου και μοιραζόμενη προσωπικά βιώματα που δυσκολεύτηκα να πληκτρολογήσω στον υπολογιστή.

Σας εύχομαι καλή ανάγνωση και σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις 24/10/2024».

Διαβάστε ακόμα: Έγκυος στο δεύτερο της παιδί η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση - Η τρυφερή ανάρτηση με τον σύζυγο της, Βύρωνα Βασιλειάδη ανήμερα των γενεθλίων της

Διαβάστε ακόμα: Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Λάμπει από ευτυχία & ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα - Περιμένει το 2ο παιδάκι της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ