«Fly Manolo, Fly»: Η Μαρέβα Μητσοτάκη δεν αποχωρίζεται το καπέλο με το λογότυπο του Εμμανουήλ Καραλή - Τι έγραψε για τον «χρυσό» Τεντόγλου και την Στεφανίδη (φωτό)

Το «Fly Μanolo, Fly»  είναι το νέο trend look του καλοκαιριού και δεν το αποχωρίζεται η Μαρέβα Μητσοτάκη  

Με τρία stories η Μαρέβα Μητσοτάκη εύχεται με τον δικό της τρόπο συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, τον Εμμανουήλ Καραλή και την Κατερίνα Στεφανίδη που μας έκαναν υπερήφανους στους Ολυμπιακούς Αγώνες όχι μόνο με τα μετάλλια που κέρδισαν, αλλά και με την προσπάθεια.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη, φορώντας ένα καπέλο από τη συλλογή του brand του Εμμανουήλ Καραλή «Fly Μanolo, Fly», συνεχάρη τους τρεις αθλητές για όσα κατάφεραν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Τα τρία stories της Μαρέβας Μητσοτάκη για τους αθλητές

«Προς τιμήν του Fly manolo, Fly δεν βγάζω το καπέλο μου», έγραψε στο πρώτο story η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία πόζαρε σε μία λήψη με το καπέλο της εταιρείας ρούχων του Εμμανουήλ Καραλή, FMF που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ.


 

Δείτε ακόμα: Ο "Μανώλο" κοιμήθηκε στο χαρτοκρέβατο αγκαλιά με το μετάλλιο - «Καλημέρα μωρό μου!» - Η φωτογραφία του Εμμανουήλ Καραλή με τον Σεργκέι Μπούμπκα

Το δεύτερο story ήταν για τον χρυσό και μάλιστα σε δεύτερη σερί διοργάνωση Ολυμπιακών, Μίλτο Τεντόγλου.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το χρυσό πριμ του Μίλτου Τεντόγλου - Πόσα θα πάρει ο Απόστολος Χρήστου που ήταν δεύτερος - Τα χρήματα για Καραλή, Πετρούνια, Τσελίδη & κωπηλάτες

Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη

Η κυρία Μητσοτάκη συνεχάρη και την Κατερίνα Στεφανίδη για τις επιδόσεις της. «Συγχαρητήρια Κατερίνα Στεφανίδη. Είσαι μια σπουδαία αθλήτρια. Με επαγγελματισμό και μαχητικότητα. Πρότυπο για όλους, τις νέες και τους νέους!», έγραψε η σύζυγος του πρωθυπουργού.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ