Top Woman, η Ελίνα Αφεντάκη & τα state of the art κοσμήματά της – Η γεμάτη φρεσκάδα καλοκαιρινή παρουσίαση της στις Σπέτσες στα μωβ (φωτό)

Αν θέλετε και σεις να είστε κομψές και στιλάτες, μην τα χάσετε!

Η jewelry designer Ελίνα Αφεντάκη (www.elinaafentaki.com) παρουσίασε τη νέα της καλοκαιρινή σειρά κοσμημάτων στις Σπέτσες με φόντο το απέραντο γαλάζιο και θέμα το χρώμα μωβ.

Η Top Woman Ελίνα Αφεντάκη δήλωσε αποκλειστικά στο eirinika:

«Ίδρυσα το ομώνυμο brand κοσμημάτων μου τον Δεκέμβριο του 2022, με έδρα το Λονδίνο και την Αθήνα. Αντλώ έμπνευση από τη φύση και συναισθηματικές συγκυρίες. Για εμένα, η επιτυχία δεν έγκειται μόνο στην αισθητική ομορφιά ενός κοσμήματος, αλλά και στο συναισθηματικό βάθος που μπορεί να προσφέρει, είτε φορώντας το είτε σχεδιάζοντάς το. 

Η δημιουργία είναι πηγή χαράς και απελευθερωτικής δύναμης. Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να βλέπω γυναίκες να νιώθουν ενδυναμωμένες, όμορφες και γεμάτες αυτοπεποίθηση φορώντας τα κοσμήματα μας. Ενώ η ομορφιά είναι αναμφίβολα ένα από τα στοιχεία της δουλειάς μου, η αίσθηση και η αυτοπεποίθηση που προσφέρει το κόσμημα είναι το αληθινό της επίτευγμα.

Όλα μας τα κοσμήματα κατασκευάζονται από 18 καράτια χρυσού και πολύτιμους λίθους, όπως διαμάντια. Έχοντας σπουδάσει γεμολογία, ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μου είναι να βρίσκω τους κατάλληλους πολύτιμους λίθους, αλλά και να εξασφαλίζω την ηθική προέλευση τους. Κάτι το οποίο μου έχει δώσει την ευκαιρία να ταξιδέψω σε πολλές διαφορετικές ηπείρους και να γνωρίσω πολλούς πολιτισμούς, κάτι το οποίο και από μόνο του αποτελεί τρομερή πηγή έμπνευσης.

Πιστεύω ακράδαντα στην ποιότητα αντί για την ποσότητα, γεγονός που με έχει οδηγήσει σε περιορισμένη παραγωγή από εξειδικευμένους τεχνίτες στο ατελιέ μου στην Αθήνα. Πιστεύω στην αύρα των αντικειμένων, ειδικά όταν πρόκειται για αξεσουάρ που φοράμε, και το μότο μου είναι ότι τα κοσμήματα μας πρέπει να είναι σχεδιασμένα για να φοριούνται, κατασκευασμένα για να διαρκούν και προορισμένα να εντυπωσιάζουν.

Στις 8 Αυγούστου, πραγματοποίησα ένα event στις Σπέτσες με concept floating bar. Ήθελα ένα ελεύθερο, απολαυστικό και διαφορετικό event που να αντανακλά τη χαλαρότητα του ελληνικού καλοκαιριού και να προσφέρει μια φρέσκια ματιά στην παρουσίαση και προώθηση της υψηλής κοσμηματοποιίας. 

Η εκδήλωση ήταν πλήρως branded, με μωβ καπέλα και πετσέτες που φέρουν το λογότυπο της ΕΑ, διανεμόμενα στα πολυτελή γιοτ που έπλεαν γύρω από το σημείο του event. Αυτή η εμπειρία όχι μόνο εισήγαγε το brand στους καλεσμένους αλλά και δημιούργησε μια ατμόσφαιρα που συνδυάζει τη χαλαρότητα και τη φιλοξενία του ελληνικού καλοκαιριού με την πολυτέλεια της υψηλής κοσμηματοποιίας.

Επέλεξα τις Σπέτσες, το νησί που αγαπώ περισσότερο και το οποίο συνδέω με την αυθεντικότητα και την ελληνική παράδοση, για την εκδήλωση. Παρουσίασα συλλογές που αντανακλούν την ελληνική κουλτούρα και το καλοκαιρινό θέμα, όπως καλοκαιρινά charms, τα best selling ανδρικά βραχιόλια μας που είναι εμπνευσμένα από τη θάλασσα και τις άγκυρες, καθώς και τη συλλογή με τα μάτια - μια συλλογή που αγαπούν πολύ οι Έλληνες καθώς και οι τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα.

Το event συνοδεύτηκε από cocktails που δημιούργησε ο διάσημος mixologist Αλέξανδρος Γκικόπουλος, ενισχύοντας τη μοναδικότητα της εκδήλωσης. Η όλη ατμόσφαιρα αποτέλεσε μια καινοτόμα προσέγγιση στην ελληνική αγορά για την παρουσίαση κοσμημάτων, προσφέροντας μια νέα εμπειρία που συνδυάζει την πολυτέλεια με τη χαλαρή αίσθηση του καλοκαιριού».

Περισσότερες πληροφορίες για το brand θα βρείτε εδώ.

Διαβάστε ακόμα: Μade in Greece η Elina Afentaki: Tο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης έλαμψε από πολύτιμους λίθους, ευφάνταστα κοσμήματα και ξεχωριστές παρουσίες! (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ