Ο Λευτέρης Πετρούνιας & τα κορίτσια του απολαμβάνουν τις διακοπές τους στον Αθανάσιο Διάκο, Φωκίδας – «Εύχομαι χαρά και ευλογία σε όλο τον κόσμο» (φωτό)

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στο Παρίσι βρέθηκε στην ορεινή Φωκίδα με τη σύζυγο και τις κόρες του.

Ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας που έκανε την Ελλάδα για ακόμα μια φορά περήφανη, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο πριν μια εβδομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πήγε οικογενειακά διακοπές.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά από όλη αυτή την κούραση και  την πίεση πήρε την όμορφη σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση και τις χαριτωμένες κορούλες του και πήγαν να ξεκουραστούν.

Το ζευγάρι πήγε στο χωρίο του Αθανάσιου Διάκου στην Φωκίδα.

«Χρόνια πολλά από εμάς σε όλους τους εορτάζοντες! Καλό δεκαπενταύγουστο να έχουμε, χαρά και ευλογία σε όλο τον κόσμο», γράφει στην ανάρτησή του που συνοδεύεται από τη φωτογραφία της οικογένειας σε ένα ορεινό περιβάλλον.

petrounias_01

Σε story που ανέβασε έχει και μια φωτογραφία με την εικόνα του Αθανάσιου Διάκου και τη γνωστή ρήση του «Εγώ Γραικός γεννήθηκα, Γραικός θε να πεθάνω!», με δύο ελληνικές σημαίες από τον Πετρούνια στη λεζάντα.

Καλά να περνάει η όμορφη οικογένεια!

Διαβάστε ακόμα: Μια εικόνα χίλιες λέξεις: Η συγκινητική αγκαλιά του Λευτέρη Πετρούνια στον Εμμανουήλ Καραλή για το χάλκινο μετάλλιό του (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Ο «χάλκινος» Λευτέρης Πετρούνιας έτοιμος για τους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες στα 37 του – Όλη η πρώτη του συνέντευξη μετά το μετάλλιο (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Η Βασιλική Μιλλούση υποδέχτηκε τον Ολυμπιονίκη της - Τον πήρε αγκαλιά με την ελληνική σημαία (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ