Άννα & Τέα Πρέλεβιτς: Οι αγαπημένες αδελφές ταξίδεψαν ως το Μαυροβούνιο για να επισκεφτούν τη μητέρα τους – Η μια είναι πιο ωραία από την άλλη! (φωτό)

Οι αδερφές Πρέλεβιτς συναντήθηκαν ξανά μετά από 2 εβδομάδες!

Οι κόρες του μπασκετμπολίστα Μπάνε Πρέλεβιτς ταξίδεψαν ως το Μαυροβούνιο για να συναντήσουν την μαμά τους, Νεβένα μετά από καιρό.

Οι πανέμορφες Άννα και Τέα είχαν καιρό να δουν η μια την άλλη, καθώς απολάμβαναν ξεχωριστά τις διακοπές τους.

Για τις αδελφούλες, αυτό είναι κάτι νέο, αφού είναι αχώριστες.

«Μπορεί να φαίνεται αστείο ή παράξενο σε κάποιους, αλλά 16 μέρες μακριά η μία από την άλλη ήταν πάρα πολλές για εμάς και δυσκολευτήκαμε», έγραψαν στην ανάρτηση τους.

Στο βίντεο που ανάρτησαν από κοινού, οι Άννα και Τέα Πρέλεβιτς χορεύουν ευδιάθετες και στη λεζάντα έγραψαν: «Τελευταία στάση: στη μανούλα! Ήρθαμε Μαυροβούνιο να δούμε τη μαμά και ετοιμαζόμαστε δυναμικά για τη νέα σεζόν».

Διαβάστε ακόμα: Άννα Πρέλεβιτς - Νικήτας Νομικός: Στιγμές ξεγνοιασιάς για το ζευγάρι στα παραδεισένια Κουφονήσια – Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες

Το βράδυ πήγαν να δουν την μαμά τους, Νεβένα και μοιράστηκαν κάποια stories με τους followers τους.

prelevits

Η μια είναι πιο όμορφη από την άλλη!

porelevits

Για την ιστορία, ο θρυλικός και παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς είναι παντρεμένος με την επίσης σερβικής καταγωγής Νεβένα Πρέλεβιτς-Μαριάνοβιτς κι έχουν αποκτήσει δύο κόρες: την Άννα Πρέλεβιτς και την Τέα Πρέλεβιτς.

Διαβάστε ακόμα: Καλλονές οι αδερφές Πρέλεβιτς! Άννα & Τέα με απίθανα summer looks σε εγκαίνια στην Αθηναϊκή Ριβιέρα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ