Αποκάλυψη: Το παιχνίδι που έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης ήταν ιδιοκατασκευή – Τι αναφέρει το πόρισμα του πραγματογνώμονα (βίντεο)

Είχε γίνει συρραφή με άλλα εξαρτήματα αναφέρει μεταξύ άλλων το πόρισμα για τον θάνατο του 19χρονου Γιάννη στη Χαλκιδική

Στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας στην Χαλκιδική κατατέθηκε το βράδυ της Πέμπτης το πόρισμα του διορισμένου πραγματογνώμονα για το δυστύχημα στο λούνα παρκ του Πευκοχωρίου, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης από την Βέροια.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας Voria.gr αναφέρουν ότι το πόρισμα κινείται στον άξονα του σημειώματος που είχε κατατεθεί νωρίτερα,  ότι δηλαδή το φονικό παιχνίδι crazy dance ήταν ιδιοκατασκευή, ενώ είχε γίνει και συρραφή με άλλα εξαρτήματα.

Ο διορισμένος από την αστυνομία πραγματογνώμονας Λάμπρος Γκλαβόπουλος παρέδωσε το πόρισμα χθες Πέμπτη αργά το βράδυ. Πηγές ανέφεραν ότι στην πολυσέλιδη έκθεση αναφέρεται σε κάθε σημείο του μηχανήματος όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος με τις παρατηρήσεις για τις ελλείψεις και τα προβλήματα.

Διαβάστε ακόμα: Πατέρας 19χρόνου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ: «Η υπόθεση του Γιάννη είναι δολοφονία, πρέπει να το καταλάβουν όλοι» – Πήγε πάλι στον Άρειο Πάγο (βίντεο)

Ήδη στην Αστυνομία έχει κατατεθεί και το πόρισμα του έκτακτου τεχνικού ελέγχου στο συγκεκριμένο παιχνίδι που διενήργησε ύστερα από αίτημα του πατέρα η εταιρεία TUV που πιστοποιεί λούνα παρκ. Έγκυρες πηγές της Voria.gr σημείωναν ότι και σε αυτό το πόρισμα γίνεται αναφορά σε μεγάλο αριθμό ελλείψεων.

Διαβάστε ακόμα: Χαλκιδική: Ένταση ανάμεσα στον πατέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ και την δήμαρχο Κασσάνδρας – «Δε θα σας περάσει - Θα σας συνθλίψω» (βίντεο)

Η κατάθεση του πορίσματος θα επιταχύνει την εισαγγελική έρευνα καθώς αναμένεται να κληθούν για να δώσουν εξηγήσεις πρόσωπα που εμπλέκονται με το δυστύχημα.


Διαβάστε ακόμα: «Όλα είναι σάπια, δεν υπάρχει άδεια πουθενά, λειτουργούν με κλεμμένα ρεύματα»: Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ