Ανδρέας Γεωργίου: «Θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά με την Σιμώνη» - «Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα & να με ανεβάσει στα ουράνια»

«Είναι ένας ειλικρινής άνθρωπος, που δεν μασάει», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου παντρεύτηκε πριν από είκοσι μέρες ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Σιμώνη Χριστοδούλου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Buongiorno» και μίλησε για τον γάμο του και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε την 1η Σεπτεμβρίου στην Κύπρο, παρουσία συγγενών και φίλων.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης περιέγραψε τα συναισθήματά τους την ημέρα του γάμου: «Αυτός ο Σεπτέμβριος ήταν ο μήνας των αλλαγών για μένα. Παντρεύτηκα, έκοψα το κάπνισμα, κάναμε πολλά σπουδαία πράγματα αυτόν τον μήνα. Ζήσαμε τον γάμο μας σαν ένα όνειρο. Έγινε πολύ γρήγορα. Προετοιμάζαμε τον γάμο μας για μήνες και έφυγε σαν νερό αυτή η μέρα. Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα. Είχαμε αγωνία να κυλήσουν όλα σωστά, όμως είχαμε υποσχεθεί ο ένας στον άλλον ότι εκείνη τη μέρα θα την απολαύσουμε. Όχι, δεν αγχωθήκαμε, είχαμε υποσχεθεί θα φροντίσουμε εκείνη τη μέρα να κοιτάμε ο ένας τον άλλον στα μάτια για να ξέρουμε ότι είμαστε εκεί μαζί και το καταφέραμε».

«Με τη Σιμώνη είμαστε μαζί οn-off έξι χρόνια. Τα on-off αυτά ήταν μεγάλης διάρκειας. Είχε φτάσει να είναι και ένας χρόνος. Πάντα κρατούσαμε επαφή, παρά από μικρά διαστήματα μέχρι έτσι να περάσει το κακό. Αλλά το κακό ερχόταν πάλι, οπότε είπαμε δεν πάμε για το μεγάλο κακό να τελειώνουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον γάμο μας. Νιώθω ότι είναι ένας σταθμός στη ζωή μου και νιώθω και αμήχανα τώρα που το συζητάω, γιατί αισθάνομαι ότι μιλάω για μια σειρά, ενώ είναι real life, γιατί έχουμε κάνει πολλούς γάμους στις σειρές μας».


Εν συνεχεία, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη σύζυγό του και make-up artist, με την οποία γνωρίστηκαν στα πλαίσια των τηλεοπτικών σειρών του: «Η Σιμώνη είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα και να με ανεβάσει στα ουράνια μέσα σε δευτερόλεπτα. Έχει αυτή τη δύναμη. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να αποφασίσει πως θα είναι η ψυχολογία μου ανά πάσα στιγμή. Αυτό με τσαντίζει απίστευτα, αλλά μου αρέσει κιόλας. Ξέρω ότι όταν υπάρχει σύγκρουση είναι για καλό. Είναι ένας ειλικρινής άνθρωπος, που δεν μασάει».

«Θέλουμε να κάνουμε παιδιά και θέλουμε να κάνουμε και πολλά παιδιά», αποκάλυψε στο τέλος ο Ανδρέας Γεωργίου.

Διαβάστε ακόμα: Γάμος Ανδρέα Γεωργίου-Σιμώνης Χριστοδούλου στην Κύπρο: Όλα τα βίντεο με το ντύσιμο του διάσημου γαμπρού & την πανέμορφη νύφη - Οι κουμπάροι & το γλέντι

Διαβάστε ακόμα: Άντζελα Γκερέκου: Συγκλόνισε στον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου – Το maxi γαλάζιο του πάγου φόρεμα σε αρχαιοελληνικό style & τα χρυσά κοσμήματα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ