Gala μπαλέτου: Οι black&white εμφανίσεις της Άννας Δρούζα, Χριστίνας Κοντοβά, Έλενας Βρεττού

Μία μαγική βραδιά!

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στο Ηρώδειο το βράδυ της Κυριακής, για να παρακολουθήσει το Gala μπαλέτου, "The Stars Shine Under The Acropolis".

Οι κορυφαίοι χορευτές από τα μεγαλύτερα μπαλέτα του κόσμου χάρισαν μια μοναδική βραδιά μπαλέτου μοντέρνου και κλασικού ρεπερτορίου.

Ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε πανόραμα χορογραφιών με τα αριστουργήματα των μεγαλύτερων χορογράφων:

Οι κορυφαίοι etoiles χορευτές των  Opera de Paris (Mathieu Ganio & Hannah O’ Neill), The Royal Ballet Covent Garden (Fumi Kaneko & Vadim Muntagirov), Berlin State Ballet (Daniil Simkin), Wiener Staatsoper (Kiyoka Hashimoto & Davide Dato), The Royal Danish Ballet (Emma Riiskofoed & Ryan Tomash) και American Ballet Theater (Elizabeth Beyer) μάγεψαν το Αθηναϊκό κοινό στη σκηνή του Ηρωδείου και κάτω από την σκιά του ιερού Βράχου της Ακρόπολης.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε πολλούς celebrities, οι οποίοι πόζαραν με χαμόγελο.

Ανάμεσα τους είδαμε: Την Άννα Δρούζα, την Χριστίνα Κοντοβά, την grande dame Χρυσάνθη Λαιμού, την Έλενα Βρεττού, τον Λάκη Γαβαλά, τον Στέλιο Κωνσταντινίδη, τον Κωνσταντίνο Δεδέ ...


Κωνσταντίνος Δεδές και Χριστίνα Κοντοβά


Μαρίνα Λαμπροπούλου και Έλση Μαντζανά


Στέλιος Κωνσταντινίδης, Άννα Δρούζα, Λάκης Γαβαλάς


Στέλιος Κωνσταντινίδης, Έλενα Βρεττού, Γιάννης Καζανίδης

Χρυσάνθη Λαιμού

Αυτό που παρατηρήσαμε στα outfits των παρευρισκομένων ήταν ότι πρωταγωνίστησε το black&white!

Διαβάστε ακόμη: Άννα Μαρία - Θεοδώρα: Μαμά & κόρη στο Ηρώδειο λίγο πριν τον royal γάμο – Τα απίθανα midi πολύχρωμα φορέματα τους (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Τι φόρεσαν στο Ηρώδειο για την εκδήλωση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη η Βασίλισσα Μάξιμα & η Διάδοχος Πριγκίπισσα Αμαλία; - Η φόρμα στο μπεζ την άμμου & το κανελί φθινοπωρινό κουστούμι (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ