Εντυπωσίασαν οι 5 Ελληνίδες influencers που πήγαν στο Μιλάνο για την Εβδομάδα Μόδας – Ξεχωρίσαμε την Κατερίνα Ευαγγελινού & την Έβελυν Καζαντζόγλου (φωτό)

Έβγαλαν την Ελλάδα ασπροπρόσωπη!

Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου έφτασε στο τέλος της και πολλές Ελληνίδες, μοντέλα και influencers «έδωσαν» το παρών!

Μιλάμε για τις Κατερίνα Ευαγγελινού, Αθηνά Οικονομάκου, Έβελυν Καζαντζόγλου, Έλενα Γαλύφα, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου και άλλες.

Φημισμένες για την αγάπη τους για  την μόδα και τα στιλάτα ρούχα και αξεσουάρ, απέδειξαν ότι το έχουν!

Αυτές είναι οι Ελληνίδες που βρέθηκαν στο Μιλάνο 

Η πρώην Μις Ελλάς, Κατερίνα Ευαγγελίνου έδωσε το παρών στο show των luxurious brand Max Mara, Sportmax και Elisabetta Franchi.

Εκεί ήταν και fashion blogger, Έλενα Γαλύφα, η οποία παρευρέθηκε και στην πασαρέλα για τον οίκο μόδας  Missoni.

Η αγαπημένη μας Έβελυν Καζαντζόγλου δεν θα μπορούσε να λείπει.

Η διάσημη influencer έδωσε το «παρών» στις πασαρέλες των Max Mara, Moschino, Missoni, Elisabetta Franchi και Ermanno Scervino.

Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου γνωστή ως Shoprano ταξίδεψε στο Μιλάνο και απόλαυσε τις πασαρέλες των οίκων Marni, Genny, Elisabetta Franchi και Luisa Spagnoli.

Μεταξύ των παραπάνω στο Μιλάνο βρέθηκε και η Αθηνά Οικονομάκου με αφορμή το λανσάρισμα της νέας συλλογή της MCM, μαζί με πολλές ακόμα fashion icons, influencers.

Η Αθηνά Οικονομάκου στο Μιλάνο

Η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε στιγμιότυπα που την βλέπουμε να ποζάρει παρέα με τις Μαριέττα Χρουσαλά, Μαίρη Βυτινάρος, Μαρίνα Βερνίκου και την Χρυσάνθη Κουρούπη.

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου – Μπρούνο Τσερέλα: Τα lovebirds χορεύουν αγκαλιά στην Μύκονο – «Η καουμπόισσά μου», της γράφει ο ερωτευμένος μπασκετμπολίστας (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Έβελυν Καζαντζόγλου: Σαν νεράιδα με παραμυθένια ομορφιά ποζάρει η influencer – Το λαμπερό lime φόρεμα με την υπογραφή των σχεδιαστών μόδας Natar-Georgiou (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ