Goldie Hawn: Τι αποκαλύπτει μετά από 40 χρόνια σχέσης με τον Kurt Russell - «Πρέπει να κάνεις καλό σεξ»

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 1983 αλλά δεν παντρεύτηκε ποτέ

Τα μυστικά της επιτυχημένης σχέσης αποκάλυψε η Goldie Hawn, η οποία είναι μαζί με τον Kurt Russell για πάνω από 40 χρόνια.

«Πρέπει να κάνεις καλό σεξ», είπε η 78χρονη Goldie, σύμφωνα με δημοσίευμα του «E! News».

«Το σεξ είναι κάτι που σε συνδέει με τον σύντροφό σου. Οι άνθρωποι που έχουν υγιείς σεξουαλικές σχέσεις, συνήθως, είναι πολλά χρόνια μαζί. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει όχι μόνο λόγω της πράξης, αλλά είναι λόγω της ζεστασιάς και της οικειότητας που δημιουργεί η ερωτική συνεύρεση», συνέχισε.

«Πρέπει να είστε καλοί μεταξύ σας, κατά περίπτωση», κατέληξε.

Να υπενθυμίσουμε ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο Kurt Russell είναι μαζί από το 1983, αλλά το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ. 

Goldie Hawn-Kurt Russell

«Έχουμε δει και οι δυο τα επακόλουθα ενός αποτυχημένου γάμου. Όταν δεν πετυχαίνει, καταλήγει να είναι μεγάλη επιχείρηση», ανέφερε η Hawn, η οποία στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Gus Trikonis και με τον μουσικό Bill Hudson.

Παρόλο που δεν παντρεύτηκαν ποτέ, η Hawn και ο Russell καλωσόρισαν τον γιο τους, Wyatt Russell, το 1986. Η ηθοποιός έχει, επίσης, άλλα δύο παιδιά, την Kate Hudson και τον Oliver Hudson, τα οποία αποκάλυψαν στο παρελθόν ότι αποκαλούν τον Russell «μπαμπά».

Δείτε τη σπάνια εμφάνιση της Kate Hudson με τη μαμά της, Goldie και τον Kurt:

Η Goldie Hawn με τον γιο της, Oliver Hudson:

 «Ξέρετε ότι δεν είστε το ίδιο άτομο. Δεν σκέφτεστε συχνά με τον ίδιο τρόπο. Και πρέπει να το δεχτείτε αυτό, αλλά πρέπει να μετρήσετε αν περνάμε καλά ή αν αυτό είναι κάτι που θέλουμε να κάνουμε. Γελάμε μαζί; Μοιραζόμαστε ορισμένα πράγματα; Δεν χρειάζεται να μοιράζεστε τα πάντα», πρόσθεσε.

Εφόσον περνάνε καλά τα παιδιά γιατί να παντρευτούν!

Διαβάστε ακόμη: Goldie Hawn: Επιθυμεί να γυρίσει μια ταινία με την οικογένειά της - "Θα ήταν τόσο υπέροχο - Τρελό & διασκεδαστικό!"

Διαβάστε ακόμη: Η Κέιτ γιόρτασε τα 44! Έκρηξη αγάπης από την επίσης διάσημη μαμάς της, Γκόλντι Χον (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr