Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της συμπλοκής με πυροβολισμούς στη Λ. Συγγρού - «Έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες» λέει ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε στον ώμο από πυροβολισμό ο ένας από τους δύο αναβάτες της μηχανής 

Βίντεο από τη συμπλοκή με πυροβολισμούς, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/10) στην Νέα Σμύρνη, έφερε στη δημοσιότητα τα MEGA.

Όπως φαίνεται μία μηχανή σταματά πίσω από όχημα από το οποίο βγαίνουν τρία άτομα και χτυπούν τους δύο επιβάτες της μηχανής, έναν 35χρονο και έναν 22χρονο.

Αρχικά υπάρχει συμπλοκή με τα χέρια όμως στη συνέχεια ένας από τους επιβάτες του οχήματος πυροβολεί τον αναβάτη της μηχανής στον ώμο.

Δείτε το βίντεο


 

Στ. Μπαλάσκας: «Έχουν ταυτοποιηθεί τα πρόσωπα»

Σύμφωνα με τον αστυνομικό αναλυτή, Σταύρο Μπαλάσκα στο σημείο βρέθηκε ένα κάλυκας, αλλά και δύο σφαίρες που σημαίνει ότι το όπλο μπλόκαρε.

«Από τις κάμερες και τα στοιχεία που έχει η αστυνομία έχουν ήδη ταυτοποιηθεί τα άτομα του οχήματος, ενώ υπάρχει και ένα αποτύπωμα σε μία από τις δύο σφαίρες που βρέθηκε στο σημείο» είπε ο κ. Μπαλάσκας.

Από τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές είναι ότι πρόκειται για Έλληνες. Άγνωστο είναι το τι προηγήθηκε και εάν υπάρχει κάποιο «ραντεβού» μεταξύ των εμπλεκομένων.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr