Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Τοξότη - Σύγχυση τις πρωινές ώρες & περίεργα συναισθήματα!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Η Σελήνη από τον Τοξότη θα σχηματίσει την τελευταία της όψη, ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργώντας ένα αίσθημα σύγχυσης της πρωινές ώρες και κάνοντας δύσκολο και σε μας τους ίδιους ακόμη να αντιληφθούμε γιατί νιώθουμε περίεργα και να δώσουμε εξηγήσεις στον εαυτό μας. Στις 08:54 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 12:38 που θα πάρει θέση στο ζώδιο του Αιγόκερου. Από τη θέση αυτή θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τα θέματα της καθημερινότητας μας, για να οργανώσουμε καλύτερα το πρόγραμμα μας και να φροντίσουμε πιο αποτελεσματικά τις υποχρεώσεις μας. Σαφώς δεν είναι στην πιο αισιόδοξη θέση της, όμως είναι μια φιλόδοξη Σελήνη και πολύ βοηθητική σε πρακτικά πράγματα. Πιο προσεκτικοί σήμερα πρέπει να είναι τα ζώδια της παρορμητικής ομάδας: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια. Σήμερα όμως θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και ο Δίας στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου. Αναλυτικά για την ανάδρομη πορεία του Δία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Οι κουραστικές και απαιτητικές ημέρες αυτού του φθινοπώρου συνεχίζονται με τη σημερινή μέρα που δίνει έμφαση στα θέματα της δουλειάς ή των υποχρεώσεων σας. Το άγχος για τα οικονομικά, για το μέλλον της εργασίας σας μπορεί να σας «πνίγει» με κάποιο τρόπο. Από την άλλη είναι μια μέρα που ίσως πρέπει να αναλάβετε κι εσείς κάποια πρωτοβουλία και να μιλήσετε με ανθρώπους που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν κάπως να ξεμπλοκάρετε. Αν είστε σε φάση αναζήτησης εργασίας, δεν είναι κακό είτε να στείλετε κάποιο βιογραφικό είτε να καλέσετε κάποια άτομα που έχουν ίσως έναν τρόπο να σας βοηθήσουν. Από την άλλη, ίσως σήμερα χρειαστεί να δουλέψετε με ανθρώπους που έχουν κάποια αστάθεια στη διάθεση τους ή άτομα τα οποία μπορεί να σας εκνευρίσουν. Προσπαθήστε να μείνετε εσείς σταθεροί σε αυτά που πιστεύετε και μην επηρεάζεστε. Σήμερα όμως θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και ο Δίας στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου. Αναλυτικά για την ανάδρομη πορεία του Δία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη προχωρά το μεσημέρι σε ένα πιο φιλικό προς το δικό σας ζώδιο και η εξερεύνηση αρχίζει. Πολλοί θα ψάξετε να βρείτε την αλήθεια σε μια κατάσταση η οποία σας ενοχλεί και θα θελήσετε να «σκάψετε» πιο βαθιά πίσω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Γενικά θα έχετε ένα σκεπτικισμό σε σχέση με όσα διαβάζετε, ακούτε, μαθαίνετε και θα θελήσετε ίσως να τα ελέγξετε σε βαθύτερο επίπεδο. Αυτό όμως είναι κι αυτό που «πρέπει» να κάνετε σήμερα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας αποκόπτει κάπως από την επαφή σας με τους άλλους ή μπορεί να έχετε πιο μοναχική διάθεση όσο κι αν θέλουν φίλοι και συνεργάτες να σας μιλήσουν. Σε γενικές γραμμές δεν θα πείτε όχι σε μια σοβαρή συζήτηση, αλλά αν βλέπετε ότι οι άλλοι δεν έχουν όρεξη για κάτι τέτοιο, θα προτιμήσετε να μείνετε με τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας. Σήμερα όμως θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και ο Δίας στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου. Αναλυτικά για την ανάδρομη πορεία του Δία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σχέσεις με συνεργάτες σήμερα μπορεί να σας ζορίσουν περισσότερο, ιδιαίτερα αν υπάρχει κάποιο άτομο που μπορεί να σας βγάζει αρνητικότητα χωρίς απαραίτητα να φταίτε σε κάτι. Εσείς μείνετε στις θέσεις σας και στη δική σας διάθεση και μην επηρεάζεστε. Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και σε μια φιλική σχέση. Από την άλλη πλευρά μπορεί σήμερα να σας απασχολούν περισσότερο θέματα της υγείας σας ή των οικονομικών σας. Ή τα οικονομικά να είναι η αφορμή να μπείτε σε σοβαρές συζητήσεις ακόμη και με αγαπημένα σας άτομα. Προσέξτε τις βιασύνες και την παρόρμηση στις αγορές. Σήμερα όμως θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και ο Δίας στο ζώδιο σας μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου. Αναλυτικά για την ανάδρομη πορεία του Δία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr