Ποιος είναι ο «Ιταλός» έρωτας εδώ και 16 χρόνια της δικιάς μας, Μαρίας Μενούνος, που εξαιτίας του την αποκλήρωσαν οι γονείς της; (φωτό & βίντεο)

Για τις πολύ δύσκολες στιγμές που έζησε όταν οι γονείς της έμαθαν πως είχε σχέση με τον Κέβιν Αντεργκάρο, μίλησε η Μαρία Μενούνος.

Για τις πολύ δύσκολες στιγμές που έζησε όταν οι γονείς της έμαθαν πως είχε σχέση με τον Κέβιν Αντεργκάρο, μίλησε η Μαρία Μενούνος. 



Η 35χρονη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, αποκάλυψε στο νέο reality "Chasing Maria" όπου πρωταγωνιστεί, πως τόσο η μαμά όσο και ο μπαμπά της, δεν ήθελαν με τίποτα τον σύντροφό της, επειδή ήταν από την Ιταλία και όχι Έλληνας. Για το λόγο αυτό, την είχαν αποκληρώσει.

Maria Menounos and Kevin Undergaro at an event in Malibu in 2011. The couple have been together 16 years.

Μάλιστα οι σχέσεις με τον μπαμπά της, ειδικά στην αρχή του δεσμού της με τον Κέβιν, ήταν ψυχροπολεμικές: «Επειδή ο Κέβιν δεν ήταν Έλληνας, ο πατέρας μου ήταν πολύ συγχυσμένος, σχεδόν με αποκλήρωσε. Μου στέρησε την εκπαίδευση, και ήμουν σχεδόν άστεγη, χωρίς μόρφωση, χωρίς πτυχίο… τίποτα! Αλλά τουλάχιστον είχα τον Κέβιν».

Strong: Maria Menounos and Keven Undergaro have been together for 16 years, however the start of their relationship estranged the TV presenter from her family

Mάλιστα ο σύντροφός της, περιγράφει τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους ως «Ρωμαίος και Ιουλιέτα. Μια τραγωδία χωρίς τέλος». Τα πρώτα χρόνια, το ζευγάρι ζούσε σε ένα υπόγειο γεμάτο αράχνες στη Βοστώνη όπως λέει η Μαρία Μενούνος, η οποία ονειρευόταν να τα καταφέρει στο Hollywood.

Στην ανοδική της καριέρα από τα υπόγεια στα… σαλόνια του Hollywood, τη βοήθησε πολύ ο Κέβιν Αντεργκάρο, ο οποίος έστειλε μια κασέτα της Μενούνος στο τοπικό ραδιόφωνο ώστε να την ακούσουν!

Working girl: On March 18, Menounos debuted her new reality series, Chasing Maria Menounos, on Oxygen, which features a lot about her family life

Μετά από καιρό, οι γονείς της κατάλαβαν το λάθος τους ζητώντας «συγγνώμη»:

«Ο πατέρας μου με τη μητέρα μου μας επισκέφτηκαν, ζητώντας συγγνώμη από τον Keven».

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 16 χρόνια, και παρόλο που η Maria δεν σκέφτεται το γάμο, λέει πως δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να κάνει παιδιά.

Menounos recently said that while marriage is not very important to her, she doesn't want to miss her opportunity at having children

Δείτε εδώ το βίντεο της εξομολόγησης της Μαρίας

Πηγή: dailymail.co.uk


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ