To love story Πάγκαλου - ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται: Κηπουρός ο Τσίπρας

"Ο Σαμαράς άλλαξε την εικόνα της Ελλάδας"

























Με όλους και όλα τα έβαλε ο Θ. Πάγκαλος μιλώντας στην εκπομπή “Φάκελοι” του Σκάι



Χαρακτήρισε κατεξοχήν συντηρητικό κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως δεν έχει καμία σχέση με τη δημοκρατική παράταξη, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «είναι έκτρωμα της πολιτικής ζωής» και είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «είναι ο κηπουρός του θερμοκηπίου στο οποίο άνθισε η Χρυσή Αυγή».






Για τον Θ. Πάγκαλο μάλιστα ορισμένες από τις πρακτικές που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παραπλήσιες με εκείνες της Χρυσής Αυγής - χαρακτήρισε μάλιστα το κόμμα «αυταρχικό, που μεταχειρίζεται ως μέθοδο τον τραμπουκισμό και τη συκοφαντία».

Αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, ο κ. Πάγκαλος ζήτησε να τεθεί εκτός νόμου, λέγοντας πως αφού με πράξεις αμφισβητεί το πολίτευμα και τα συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων, πρέπει να τίθεται εκτός νόμου.



Ο κ. Πάγκαλος προχώρησε ωστόσο σε νέα δήλωση στήριξης της κυβέρνησης Σαμαρά, υποστηρίζοντας ότι ο Αντ. Σαμαράς έχει αλλάξει την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, ενώ χαρακτήρισε ως «δραματικές» τις χθεσινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού.

Ο Θ. Πάγκαλος αναφερόμενος στα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής τα σχολίασε ως «δυσάρεστα» και «απάνθρωπα», διαπιστώνοντας ότι «αυτή την ώρα είμαστε βαθιά μέσα στην κρίση».

Εμφανίστηκε, όμως, αισιόδοξος για τη συνέχεια υποστηρίζοντας πως «αν βγούμε από αυτή την αναμονή του χειρότερου, τότε θα ανατραπεί τελείως η οικονομική συγκυρία και θα έχουμε και πάλι αύξηση του εθνικού εισοδήματος».

Σχολιάζοντας τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ ο Θ. Πάγκαλος δήλωσε ότι δεν πρόκειται να είναι ξανά υποψήφιος και διαβεβαίωσε ότι στις τελευταίες εκλογές στήριξε το κόμμα. «Βεβαίως και ψήφισα ΠΑΣΟΚ. Με μεγάλη δυσκολία, αλλά το έπραξα» ανέφερε χαρακτηριστικά.



Παράλληλα, εμφανίστηκε ενοχλημένος από τα όσα συζητούνται και συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, αλλά και από τον τρόπο λειτουργίας του κόμματος. «Το ΠΑΣΟΚ ποιος είναι; Απ΄ ότι ξέρω οι οργανώσεις μας δεν λειτουργούν» είπε.

Πηγές: newsit.gr, real.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ