Βία χωρίς τέλος κι εκτός Γάζας: Τούρκοι επιτέθηκαν σε παίκτες της ισραηλινής Μακάμπι Χάιφα σε παιχνίδι ποδοσφαίρου στην Αυστρία (φωτό & βίντεο)

Οσμή" πολέμου και στο ποδόσφαιρο σε φιλική αναμέτρηση της Μακάμπι Χάιφα από το Ισραήλ με αντίπαλο τη γαλλική Λιλ, σε αυστριακό έδαφος, όταν ομάδα φιλο-παλαιστινίων που βρισκόταν στις εξέδρες επιτέθηκε στους Ισραηλινούς ποδοσφαιριστές, διακόπτοντας τον αγώνα.

"Οσμή" πολέμου και στο ποδόσφαιρο σε φιλική αναμέτρηση της Μακάμπι Χάιφα από το Ισραήλ με αντίπαλο τη γαλλική Λιλ, σε αυστριακό έδαφος, όταν ομάδα φιλο-παλαιστινίων που βρισκόταν στις εξέδρες επιτέθηκε στους Ισραηλινούς ποδοσφαιριστές, διακόπτοντας τον αγώνα.



(Φωτος: DailyMail)

Η ομάδα των φιλο-αλαιστίνιων, τουρκικής καταγωγής, που βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το φιλικό της Λιλ με τη Μακάμπι, φώναζε συνθήματα κατά του Ισραήλ καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ είχαν μαζί τους σημαίες της Παλαιστίνης, αλλά και της Τουρκίας.



Το επεισόδιο σημειώθηκε στο 85ο λεπτό του αγώνα με την αντίδραση της αστυνομίας να έρχεται αρκετά καθυστερημένα. Σύμφωνα με την ενημέρωση από Ισραηλινές πηγές, κανένας από τους ποδοσφαιριστές δεν τραυματίστηκε.









Δείτε το σχετικό video:


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ