Kisters λέγεται το νέο fashion blog των αδελφών - sisters Όλγας & Γωγώς Φαρμάκη ! Εντυπωσιακά ρούχα και νεανική ματιά από δύο αδελφές που βάζουν μπροστά τις μηχανές (φωτό)

Είναι η τελευταία μόδα, μαζί ίσως με τις selfies φωτογραφίες: επώνυμοι και επώνυμες δημιουργούν το δικό τους blog, από όπου επικοινωνούν με τους θαυμαστές τους. Άλλες φορές η δημιουργία ενός blog συνδυάζεται με την επαγγελματική δραστηριότητα αυτού που το δημιουργεί και που προωθεί τα προϊόντα του από εκεί.



Κάτι τέτοιο σκέφτηκαν και οι πανέμορφες αδελφές Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη, που δημιούργησαν τo δικό τους fashion blog το οποίο μάλιστα έχει ένα άκρως πρωτότυπο όνομα «kisterss» που προκύπτει από τη λέξη «αδελφές» στα αγγλικά «sisters» και την τελευταία συλλαβή του επωνύμου τους «Farma-ki και sisters = kisterss.


Η αγάπη τους  και το πάθος τους για τη μόδα, τις νέες τάσεις, το ιδιαίτερο και διαφορετικό στο ντύσιμο της οδήγησαν στη δημιουργία ενός fashion blog, μέσω του οποίου δίνουν συμβουλές για οικονομικό ντύσιμο με στιλ, αλλά παρουσιάζουν και τις δικές τους δημιουργίες.


Oλγα και  Γωγώ Φαρμάκη αλληλοφωτογραφίζονται με δημιουργίες σχεδιαστών στις βόλτες τους, τα ταξίδια τους και στην παραλία αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τα ρούχα αλλά και ταξιδεύοντας στα μέρη όπου αυτές βρίσκονται όσους κοιτούν τις εκπληκτικές φωτογραφίες τους.









 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ