Voga λέγεται η νέα μόδα fitness που έρχεται από το Λονδίνο- Είναι Voguing + Yoga μαζί! (βίντεο)

Στο εξωτερικό κυρίως αλλά και στην Ελλάδα η yoga αποκτά όλο και περισσότερους fans.

Στο εξωτερικό κυρίως αλλά και στην Ελλάδα η yoga αποκτά όλο και περισσότερους fans. Τα οφέλη της γιόγκα είναι ψυχοσωματικά, καθώς αποτελεί μέθοδο εσωτερικής εξερεύνησης, η οποία αναγνωρίζει την αλληλεξάρτηση του σώματος με το νου, και επιφέρει αρμονία σε όλες τις ανθρώπινες υποστάσεις, στη σωματική, τη διανοητική-συναισθηματική, την πνευματική.



Με τα χρόνια έχουμε δει κατά καιρούς διάφορες παραλλαγές της. Hot yoga, power yoga, yoga πάνω σε surfboards, naked yoga, baby yoga ακόμα και yoga στον αέρα είναι μόνο μερικά παραδείγματα.Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη, η Voga. Πρόκειται για τη συνένωση του Voguing και της Yoga. To Voguing δεν είναι καινούριο. Θυμάστε την Μaddona στο video clip του τραγουδιού Vogue που χόρευε σε έντονους ρυθμούς κάνοντας τους χαιρετισμούς στον ήλιο; Ε, αυτό είναι ακριβώς είναι το Voguing. Ένα είδος χορού. H ιδέα είναι της Juliet Murrell. Η former fashion, film-set designer και δασκάλα yoga, ήθελε να φέρει μια καινοτομία στα μαθήματά της. Να βάλει λίγο πιο έντονο tempo στα μαθήματα yoga. Μετά από μια νύχτα βλέποντας μια μάχη voguing σ" ένα bar στο Soho, της ήρθε αμέσως η ιδέα. O συνδυασμός αυτό τον δύο ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνε. Το «House of Voga» ξεκίνησε τα πρώτα του μαθήματα τον περασμένο Νοέμβριο στο Λονδίνο.



Αυτό το φθινόπωρο, η Murrell σχεδιάζει να ξεκινήσει μαθήματα Voga στο Παρίσι, την Ίμπιζα και στη συνέχεια στη Νέα Υόρκη, όπου είναι και ο τόπος γέννησης του voguing.

Πάρτε μία γεύση από Voga στο βίντεο που ακολουθεί.




travelstyle.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ