Καταζητείται για φόνο ο ιδρυτής της McAfee

Τον John McAfee, γωνστό για την ανακάλυψη του αντιβιοτικού λογισμικού- αναζητούν οι αστυνομικές αρχές στην Μπελίζ, καθώς φέρεται ως ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία ενός γείτονά του.

Τον John McAfee, γωνστό για την ανακάλυψη του αντιβιοτικού λογισμικού- αναζητούν οι αστυνομικές αρχές στην Μπελίζ, καθώς φέρεται ως ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία ενός γείτονά του.


Ο 52χρονος γείτονας του 67χρονου ΜακΆφι, Gregory Faull, βρέθηκε νεκρός, μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι, μέσα στο σπίτι του στο νησί Αμπέργκρις, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εθνικής Ασφάλειας της Μπελίζ, Ραφαέλ Μαρτίνεθ.
Σύμφωνα με το Associated Press, ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, τονίζοντας ότι ο McAfee θεωρείται από την αστυνομία ως ο «βασικός ύποπτος» για το έγκλημα. Ο Μαρτίνεθ πρόσθεσε ότι ανακρίθηκαν γείτονές του McAfee, αλλά εκείνος δεν ήταν στο σπίτι του.
Οι δύο άνδρες βρίσκονταν σε αντιπαράθεση εδώ και καιρό για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Την περασμένη Τετάρτη, το θύμα κατέθεσε επίσημη καταγγελία κατά του McAfee στο γραφείο του δημάρχου, υποστηρίζοντας ότι ο McAfee πήγε στο σπίτι του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.
Η δολοφονία του 52χρονου σόκαρε την μικρή κοινωνία του νησιού. Οι κάτοικοι είπαν ότι ο Φολ ήταν εργολάβος και είχε πρόσφατα συνταξιοδοτηθεί. Ένας εκ των κατοίκων του νησιού δήλωσε στο ΑΡ ότι ο 52χρονος είχε παραπονεθεί για την συμπεριφορά του McAfee, ενώ άλλοι δήλωσαν ότι ο 67χρονος McAfee ήταν πολύ δύσκολο να γίνει φίλος με κάποιον.
Τον προηγούμενο Απρίλιο, η αστυνομία της Μπελίζ είχε εισβάλει στο σπίτι του McAfee και τον είχαν συλλάβει, στο πλαίσιο ερευνών για όπλα και ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει στο σπίτι του μία κρύπτη με όπλα. Οπως είχε δηλώσει ο ίδιος, κατείχε νόμιμα τα όπλα και αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ