Ούτε να πέσεις δεν μπορείς-Τσαυτάρης έπεσε και «πας ανήρ ξυλεύεται» ....

Αναστάτωση προκάλεσε σήμερα το πρωί στη Βουλή το ατυχές συμβάν του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιου Τσαυτάρη, ο οποίος έπεσε από την καρέκλα του. Οι βουλευτές νόμιζαν ότι έπαθε καρδιακό επεισόδιο ενώ ο Χρ. Παππάς της Χρυσής Αυγής έσπευσε να σχολιάσει ότι « κυβέρνηση καταρρέει».

Αναστάτωση προκάλεσε σήμερα το πρωί στη Βουλή το ατυχές συμβάν του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιου Τσαυτάρη, ο οποίος έπεσε από την καρέκλα του.

Οι βουλευτές νόμιζαν ότι έπαθε καρδιακό επεισόδιο ενώ ο Χρ. Παππάς της Χρυσής Αυγής έσπευσε να σχολιάσει ότι « κυβέρνηση καταρρέει».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Τσαυτάρης προσπάθησε να μετακινήσει την καρέκλα στην οποία καθόταν, προκειμένου να σηκωθεί για να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της ΝΔ Ασημίνας Σκόνδρα .

Δεν είχε δει όμως ότι η καρέκλα βρισκόταν ακριβώς δίπλα σε σκαλοπάτι, με αποτέλεσμα να σκοντάψει και να πέσει κάτω.

Η συνεδρίαση διεκόπη για λίγη ώρα και οι βουλευτές, έχοντας φοβηθεί θεωρώντας οτι ο υπουργός υπέστη καρδιακό επεισόδιο, έτρεξαν να τον βοηθήσουν. Ευτυχώς κ. Τσαυτάρης σηκώθηκε αμέσως χωρίς να έχει χτυπήσει.

Αν και το ατυχές συμβάν είχε αίσιο τέλος, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς άδραξε την ευκαιρία και σχολίασε καυστικά: «Καταρρέει η κυβέρνησή σας κύριοι. Δεν το βλέπετε;».

Πηγή:ethnos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ