Ο Μάρτιν Σκορσέζε γυρίζει ντοκιμαντέρ για τον Μπιλ Κλίντον!

Το μυαλό του ακονίζει για να ταράξει για μία ακόμα φορά τα νερά της έβδομης τέχνης, αυτή τη φορά ρίχνοντας φως στις άγνωστες πτυχές της ζωής του 42ου Προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ  Κλίντον, ο Μάρτιν Σκορσέζε.

Έχοντας την αμέριστη βοήθεια του άλλοτε ζωηρού Μπιλ,  - ο πρώην πλανητάρχης θα συμμετέχει στην υλοποίηση της ταινίας- ο Σκορτσέζε θα κάνει μία αναδρομή στην ζωή του από τα παιδικά χρόνια στο Αρκανσας, τον περίφημη «λεκέ» στο Λευκό Οίκο μέχρι τον προεκλογικό αγώνα που έδωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ προκειμένου να επανεκλεγεί ο Μπαράκ Ομπάμα.  Πιθανόν , όπως γράφουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Κλίντον να δώσει κι άλλες εξηγήσεις για την «ανάρμοστη σχέση» του με την «πέτρα του σκανδάλου» και πρώην μαθητευόμενη στον Λευκό Οίκο, Μόνικα Λεβίνσκι.      



Η επιλογή του Μπιλ Κλίντον στην ταινία του Σκορτσέζε δεν είναι καθόλου τυχαία : Μετά τον παθιασμένο , χαρισματικό λόγο του στο προεκλογικό συνέδριο των Δημοιρατικών , όπου υποστήριξε την επιλογή του Ομπάμα για δεύτερη θητεία, ο Κλίντον είδε την δημοτικότητά του στις ΗΠΑ να γνωρίζει νέα δόξες.

Το κανάλι HBO δέχτηκε να σκηνοθετήσει την ταινία- ντοκιμαντέρ και ,σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο ίδιος ο Μπιλ Κλίντον θα συμμετέχει για την υλοποίησή του.

«Μία πολιτική φιγούρα που ακόμα δεσπόζει και αποτελεί σημαντική φωνή σε παγκόσμια θέματα, ο πρόεδρος Κλίντον συνεχίσει να διαμορφώνει τον πολιτικό διάλογο τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων», δήλωσε ο Σκορτσέζε.
 Ο πρώην πλανητάρχης του ανταπέδωσε τα καλά λόγια.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ένας μυθικός σκηνοθέτης, όπως ο Μάρτιν Σκορτσέζε, δέχτηκε να γυρίσει αυτό το ντοκιμαντέρ», δήλωσε ο Κλίντον.

Ανυπομονώ να μοιραστώ τις απόψεις και την αυτοκριτική μου για την θητεία μου βς πρέοδρος αλλά και την δουλειά που εχω κάνει μετά από αυτή με το κοινό του HBO. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ