Ανοίγει η τριήμερη «Athens Peinale» στο Booze Cooperativa την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου

Η Athens Peinale αποτελεί μία διαρκή καλλιτεχνική έκθεση. Πρόκειται για ένα εικαστικό φεστιβάλ το οποίο απευθύνεται σε μια ευρεία γκάμα καλλιτεχνών, οι οποίοι εκθέτουν και πωλούν τα έργα τους σε χαμηλές τιμές, καθημερινά, σε μια έκθεση, με μια συνεχή ροή καλλιτεχνών που εναλλάσσονται, και εναλλάσουν την αισθητική και την αίγλη του φεστιβάλ.

Το Free and Real θα συμμετέχει για δεύτερη φορά, παρουσιάζοντας το εγχείρημα Τελαίθριον, αλλά και τα υγιεινά και γευστικά καλούδια του, στην έκθεση «Athens Peinale» που διοργανώνεται στον πολύ-χώρο Booze Cooperativa στην καρδιά της Αθήνας στην οδό Κολοκοτρώνη 57.

Aπό το μεσημέρι της Παρασκευής 11, μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής 13 Ιανουαρίου.

Athens Πεινάlε
Πενία τέχνας κατεργάζεται…Δηλαδή ζωγραφική, γλυπτική, objets d’ art, κόσμημα.

Η Athens ΠΕΙΝΑLE αποτελεί μία διαρκή καλλιτεχνική έκθεση. Πρόκειται για ένα εικαστικό φεστιβάλ το οποίο απευθύνεται σε μια ευρεία γκάμα καλλιτεχνών, οι οποίοι εκθέτουν και πωλούν τα έργα τους σε χαμηλές τιμές, καθημερινά, σε μια έκθεση, με μια συνεχή ροή καλλιτεχνών που εναλλάσσονται, και εναλλάσουν την αισθητική και την αίγλη του φεστιβάλ.

Σ’ αυτήν φιλοξενούνται πέρα από νέους καλλιτέχνες και καταξιωμένοι εικαστικοί που τιμούν με την παρουσία και τα έργα τους τη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ