Αν είστε συγγραφείς λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για το βραβείο Φωτέα! - Λήγει στις 25 Μαρτίου!

Το βραβείο είναι ετήσιο, πανελλήνιο και αναφέρεται σε βιβλίο Δοκιμίων κοινωνικοπολιτικού στοχασμού που έχει εκδοθεί από το Φεβρουάριο του 2012 έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2013. Έχει κατατεθεί πριν τη λήξη της προθεσμίας αυτής σε τέσσερα αντίτυπα στο Δικηγορικό Γραφείο της κας Ελένης Φωτέα (Μέρλιν 4 – 10671, Αθήνα) με την ένδειξη «Για το Βραβείο Παν. Φωτέα».

Το βραβείο είναι ετήσιο, πανελλήνιο και αναφέρεται σε βιβλίο Δοκιμίων κοινωνικοπολιτικού στοχασμού που έχει εκδοθεί από το Φεβρουάριο του 2012 έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2013 και θα έχει κατατεθεί πριν τη λήξη της προθεσμίας αυτής σε τέσσερα αντίτυπα στο Δικηγορικό Γραφείο της κας Ελένης Φωτέα (Μέρλιν 4 – 10671, Αθήνα) με την ένδειξη «Για το Βραβείο Παν. Φωτέα».  Το βραβείο έχει θεσπισθεί για να τιμηθεί η μνήμη του αείμνηστου Νομάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Φωτέα, με χρηματικό έπαθλο 3.000,00 € (τριών χιλιάδων ευρώ).



Η Επιτροπή, που θα κρίνει τα βιβλία αυτά και όσα κατά την κρίση της δεν έχουν τυχόν υποβληθεί (εάν τα υποβληθέντα δεν ικανοποιούν τα μέλη της Επιτροπής), συγκροτήθηκε με απόφαση του Δημάρχου Καλαμάτας και της οικογένειας Φωτέα, ως εξής:
1. Γεώργιο Μητσόπουλο, Καθηγητή Πανεπιστημίου, Ακαδημαϊκό.
2. Νίκη Καλτσόγια-Τουρναβίτη, Καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου.
3. Κωνσταντίνο Τσιρόπουλο, Συγγραφέα.
4. Νικόλαο Μηλιώνη, Καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου, Αντιπρόεδρο Ελεγκτικού Συνεδρίου.
5. Παναγιώτη Νίκα, Καθηγητή Φιλόλογο, Δήμαρχο Καλαμάτας.

Το Βραβείο θα απονεμηθεί σε επίσημη τελετή περί την 25η Μαρτίου του 2013.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ