Τίτο Πουέντε και Μισέλ Λεγκράν στο Gazarte!

Ελληνική μουσική, ασιντ τζαζ, τάνγκο, χιπ-χοπ, ροκ, ποπ, λάτιν, κινηματογραφική και κλασική μουσική είναι οι προτάσεις του Gazarte για τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.

Ελληνική μουσική, ασιντ τζαζ, τάνγκο, χιπ-χοπ, ροκ, ποπ, λάτιν, κινηματογραφική και κλασική μουσική είναι οι προτάσεις του Gazarte για τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.



Οι Minor Project θα εμφανιστούν στις 24 Φεβρουαρίου και 31 Μαρτίου. Μια μπάντα από τις πιο αγαπημένες της ελληνικής μουσικής σκηνής, καθώς εδώ και πολλούς μήνες το τραγούδι τους «In colours» γνωρίζει επιτυχία. Ο λόγος για τέσσερις νέους που βρέθηκαν στην Πάτρα για σπουδές και ενώθηκαν χάρη στην κοινή τους αγάπη, τη μουσική.
Ενα σημαντικό γκρουπ της άσιντ τζαζ σκηνής έρχεται στο Gazarte για τα δύο πρώτα του live στην Ελλάδα, στις 15 και 16 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για τους Incognito, μια μπάντα που θεωρείται από τις πρωτοπόρες του βρετανικού τζαζ-φανκ.
Ο Αρτούρο Σαντοβάλ δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο βραβευμένος με έξι Γκράμι και πολλά άλλα βραβεία βιρτουόζος της τζαζ και η τρομπέτα του κάνουν στάση στην Αθήνα για δύο συναυλίες, στις 22 και 23 Φεβρουαρίου.



Το Gazarte θα φιλοξενήσει επίσης ένα τριήμερο μουσικό πανηγύρι την 1η, 2 και 3 Μαρτίου, με ήχους μπόσα νόβα, τάνγκο, χιπ-χοπ. φολκ, ροκ και ποπ, με πρωτότυπα και εντυπωσιακά οπτικά εφέ και με αρκετές δόσεις... τρέλας. «Ψυχή» του είναι η εξαμελής ανατολικοευρωπαϊκή ηλεκτρονική μπάντα Kadebostany, που έπαιξε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Πρόκειται για ένα σύγχρονο σύνολο ακουστικής μουσικής δωματίου με αρκετές επιτυχίες, όπως το γνώριμο θέμα του trailer της κύριας καμπάνιας του Mega Cinema αυτή τη σεζόν.
Ακολουθεί ένα λάτιν αποκριάτικο ξεφάντωμα με τον Τίτο Πουέντε τζούνιορ και την ορχήστρα του οι οποίοι έρχονται να μεταδώσουν νότες πάθους και ευφορίας στις 9 και 10 Μαρτίου.
Για τη συνέχεια το «μενού» περιλαμβάνει κινηματογραφική μουσική. Ενας από τους κορυφαίους συνθέτες της τελευταίας 50ετίας, ο Μισέλ Λεγκράν, θα παρουσιάσει στις 15, 16 και 17 Μαρτίου ένα πρόγραμμα με τις πιο γνωστές συνθέσεις του.
Τέλος, δύο δεξιοτέχνες της κλασικής μουσικής με τα βιολοντσέλα τους, οι 2Cellos, επισκέπτονται για πρώτη φορά τη χώρα μας και το Gazarte στις 23 και στις 24 Μαρτίου. Με δύο όργανα επί σκηνής παρουσιάζουν διασκευές ποπ  και ροκ κομματιών, σε μια performance που αγγίζει τα όρια μιας ροκ συναυλίας.

GAZARTE Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Τηλ. 210 3460.347



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ