Onirama, Χάρρυ Κλυν, Τουρνάς, Μποφίλιου -ένα σαββατοκύριακο για όλα τα γούστα !

Μπορεί ο Φεβρουάριος να είναι κρύος μήνας και βροχερός, αλλά οι μουσικές προτάσεις μας είναι αυτές που θα σας ζεστάνουν! Βγείτε, διασκεδάστε και ακούστε ωραίες μουσικές, γιατί όπως είπε και ο Νίτσε "χωρίς μουσική η ζωή θα ήταν ένα λάθος"!  Σας προτείνουμε μια σειρά από ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά live, προκειμένου να βγείτε από το σπίτι και να χαρείτε το Σαββατοκύριακο που έρχεται, γιατί η πόλη παρά τις δυσκολίες της εξακολουθεί να κρατά τον πολιτιστικό παλμό ζωντανό!

Μπορεί ο Φεβρουάριος να είναι κρύος μήνας και βροχερός, αλλά οι μουσικές προτάσεις μας είναι αυτές που θα σας ζεστάνουν! Βγείτε, διασκεδάστε και ακούστε ωραίες μουσικές, γιατί όπως είπε και ο Νίτσε "χωρίς μουσική η ζωή θα ήταν ένα λάθος"! 


Σας προτείνουμε μια σειρά από ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά live, προκειμένου να βγείτε από το σπίτι και να χαρείτε το Σαββατοκύριακο που έρχεται, γιατί η πόλη παρά τις δυσκολίες της εξακολουθεί να κρατά τον πολιτιστικό παλμό ζωντανό!

 

 

 Παρασκευή 15, Κυριακή 16 Φεβρουαρίου - Onirama στο Gotham City Stage

Το  αγαπημένο του νεανικού κοινού συγκρότημα των Onirama, επιστρέφει δυναμικά στη σκηνή με μια παράσταση που έχει τον τίτλο "Back in Athens".


Στο νέο και κινηματογραφικά σκηνοθετημένο χώρο "Gotham City Stage", το εκρηκτικό συγκρότημα παρουσιάζει τις επιτυχίες του καθώς και διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών, κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Μαζί τους σε guest εμφανίσεις η Κρυσταλλία, δίνοντας το δικό της θηλυκό μουσικό στίγμα.

Ο dj Κωνσταντίνος Βούλγαρης σε ένα μοναδικό dj set θα κρατά ανεβασμένα τα vibes!

Το Gotham μεταμορφώθηκε σε σκηνικό από film neo-noir. Επιβλητικό, ιδιαίτερο κι αισθησιακό, σε κάθε γωνιά κρύβει ένα καλά κρυμμένο μυστικό διασκέδασης.

 

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου: Μανώλης Μητσιάς, Αφροδίτη Μάνου και Γιάννης Μηλιώκας στις "Γραμμές"

Μουσική παράσταση ανεβάζει στη μουσική σκηνή "Γραμμές" το δημοφιλές σκηνοθετικό δίδυμο των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, με τον τίτλο "Τα τραγούδια που επιμένουν", κάνοντας έναρξη την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013.

 

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν τρεις σπουδαίοι (ο καθένας στο είδος του) Ελληνες καλλιτέχνες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στα μουσικά δρώμενα της χώρα μας, τα τελευταία 30 έως και 40 χρόνια.

Ο Μανώλης Μητσιάς (από τους καλύτερους ερμηνευτές μας), η Αφροδίτη Μάνου (άξια εκπρόσωπος της γυναικείας τραγουδοποιίας) και ο Γιάννης Μηλιώκας (τραγουδοποιός και ερμηνευτής επίσης), έτοιμοι να προσεγγίσουν με καινούργιο τρόπο τα τραγούδια που ανήκουν στο είδος που δεν γερνάει ποτέ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά τραγουδιών που όλοι έχουμε αγαπήσει, τραγουδήσει και απολαύσει, τραγούδια που αποτελούν σημείο αναφοράς για πολλούς από εμάς και είναι πλέον διαχρονικά.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 15 Φεβρουαρίου στις 10:30 μ.μ

Τηλ. κρατήσεων: 210 3414350 fax: 2130251171, είσοδος (με μπύρα ή κρασί): 10 €

 

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου: Κώστας Τουρνάς στην Αυλαία

Βραδιά νοσταλγίας για τους μεγαλύτερους, μάθημα ήθους για τους νεότερους. Από το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 και κάθε Σάββατο, ο Κώστας Τουρνάς θα βρίσκεται στη σκηνή της Αυλαίας.


Ο δημοφιλής τραγουδοποιός και ερμηνευτής θα ζωντανέψει επί σκηνής μια ολόκληρη εποχή σε ένα πρόγραμμα με τα χαρακτηριστικά και πολύ αγαπημένα τραγούδια του: Ήλιε Μου - Ήλιε Μου, Άνθρωπε Αγάπα, Λεν', Κυρίες και Κύριοι, Η Μηχανή του Χρόνου, Όμορφη, Ο Πιο Καλός Τραγουδιστής, Δεν Μετανιώνω, Ο Αχιλλέας από το Κάιρο και άλλα πολλά!

Κώστας Τουρνάς: κιθάρα, φωνή, Ποίμης Πέτρου: πλήκτρα, κιθάρα , Μιχάλης Καπηλίδης: ντραμς , Δημήτρης Τσοπανέλης: κιθάρα, φωνή , Άλεξ Σάιμον: μπάσο

Ώρα έναρξης 22.30. Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ (με ποτό)

 

Παρασκευή 15, Σάββατο 16, Κυριακή 17 Φεβρουαρίου: Χάρρυ Κλυνν στο Gagarin 205

Ο εθνικός μας γελωτοποιός σατιρίζει τα κακώς κείμενα της πολιτικής.  Το απόλυτο Stand Up Comedy Show στις 15, 16 και 17 Φεβρουαρίου.


Ο χαρισματικός κωμικός θα παρουσιάσει τρεις μουσικοθεατρικές παραστάσεις, στις οποίες θα καυτηριάσει με τον δικό του τρόπο τα όσα συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία. Ο Χάρρυ Κλυνν ετοίμασε ένα special πρόγραμμα με standup comedy αλλά και πολλά αγαπημένα του τραγούδια, που τα διάλεξε προσωπικά και θα τα παρουσιάσει μαζί με το μουσικό συγκρότημα "Kalergena's Bougelo Band Live". Στην παράσταση θα συμμετέχουν και οι ηθοποιοί Δημήτρης Μιναρετζής, Δαμιανός Νικολαΐδης.  Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ.Προπώληση: Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς) , Ianos (Σταδίου 24) , www.viva.gr www.ticketpro.gr

 

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου: B.D. Foxmoor στο Σταυρό του Νότου

O B.D. FOXMOOR γιορτάζει τα 1.100 τραγούδια και ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του Σταυρού του Νότου.


Ιδανικό βράδυ λοιπόν για όσους ξέρουν περί τίνος πρόκειται και καλή ευκαιρία γι αυτούς που έχουν χάσει επεισόδια. 1100 τραγούδια μέσα σε 20 χρόνια. Αν δεν είναι αυτός λόγος για γιορτή τότε ποιός είναι. Ο b.d.foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης) ιδρυτής των Active Member κι εμπνευστής του low bap, συμπλήρωσε με τον ερχομό του 2013, 1.100 τραγούδια στη δισκογραφία.

Τηλ. Κρατήσεων: 2109226975, 2109239031, Είσοδος 10€ - Έναρξη 10.30μ.μ.

 

Παρασκευή 15 και Σάββατο 16 Φεβρουαρίου: Incognito στο Gazarte

Βραδιά acid jazz στο γνωστό μουσικό στέκι της πόλης!


Οι Incognito, ένα από τα σημαντικότερα group του βρετανικού κινήματος της acid jazz, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 15 & 16 Φεβρουαρίου στο Gazarte. Μαζί τους θα εμφανιστούν οι δικοί μας Dr. Vodkatini.

Ώρα έναρξης: 22.00 . Τιμές εισιτηρίων: A Ζώνη 50€ / Β Ζώνη 40€/ Ορθιοι 25€

 

 Σάββατο 16 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο ως τις 30 Μαρτίου: Νατάσσα Μποφίλιου στο Kyklos live stage

Οι "Μέρες του Φωτός" μάς οδηγούν στο "Πέρασμα των Μάγων" παρέα με τη Νατάσσα Μποφίλιου, στην παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου, η οποία συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Kyklos live stage.


Ένας νέος χώρος στο Βοτανικό, το Kyklos live stage, φιλοξενεί μια αναδρομή από την πρώτη γνωριμία τους το 2003 μέχρι τη «Δεύτερη Ακρόαση» και την «Ασπιρίνη» κι από το «Μέχρι το Τέλος» μέχρι τις πρόσφατες «Ημέρες του Φωτός».  Μαζί τους σε μια συμμετοχή έκπληξη το μουσικοθεατρικό σχήμα των Guillotinas Project, που δίνει τη δική του μεταφυσική ενέργεια στο όλο εγχείρημα μέσα από την απρόβλεπτη performance τους.

Ώρα έναρξης: 22.30, Τηλ. Κρατήσεων: 210 3424 299, είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Τιμή φιάλης ουίσκι: 100 ευρώ / τέσσερα άτομα.Τιμή φιάλης κρασιού: 50 ευρώ / δύο άτομα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ