Καλύτερα και απύρετος ο Μίκης Θεοδωράκης - Ευχαριστεί το Σωτηρία, ο Μανώλης Γλέζος‏

Aπύρετος και σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση παραμένει στο Ιατρικό Κέντρο ο Μίκης Θεοδωράκης, μέχρι νεοτέρας. Από την άλλη ο Μανώλης Γλέζος ευχαριστεί τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου Σωτηρία για την πρόσφατη νοσηλεία του.

Aπύρετος και σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση παραμένει στο Ιατρικό Κέντρο ο Μίκης Θεοδωράκης, μέχρι νεοτέρας, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

 

Σύμφωνα με το στενό του περιβάλλον, ο κ. Θεοδωράκης επιθυμεί να αποχωρήσει από την κλινική, ενώ χθες ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος για τις εξελίξεις στην Κύπρο με αποτέλεσμα να αποφασίσει τη σύνταξη μιας επιστολής, στην οποία, μεταξύ άλλων, τονίζει: «είναι φανερό ότι η επίθεση των Ευρωπαίων έχει κύριο στόχο τα κοιτάσματα της Κύπρου.

Τον ίδιο στόχο είχε και έχει ενάντια στη χώρα μας, ενάντια στον λαό μας η καταστροφική πολιτική τους που εφαρμόζεται στην Ελλάδα και που έχει διανύσει ήδη το 50% της πορείας της, ενώ πρέπει να περιμένουμε στο μέλλον ακόμα μεγαλύτερα χτυπήματα. Πιστεύω ότι αυτό το στρατηγικό "μειονέκτημα" (την ύπαρξη κοιτασμάτων) θα πρέπει να το μετατρέψουμε σε στρατηγικό πλεονέκτημα».

Όσον αφορά την υγεία του, οι γιατροί κρίνουν σκόπιμο να παραμείνει στο νοσοκομείο την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να προστατευθεί από ενδεχόμενη ίωση.

Ο Μανώλης Γλέζος ευχαριστεί τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου Σωτηρία για την πρόσφατη νοσηλεία του.

Στο ευχαριστήριο μήνυμά του αναφέρει: 

"Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το βοηθητικό προσωπικό της Ε΄ Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σωτηρία.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, με αυταπάρνηση και βαθύ αίσθημα ευθύνης, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πάσχοντες, μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και τραγικές ελλείψεις.

Τους σφίγγω τα χέρια, τους ευχαριστώ για ακόμη μια φορά και τους διαβεβαιώνω πως αυτοί είναι οι ήρωές μας".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ