Αμετανόητος και με μπλουζάκι που έγραφε «δολοφόνος» εμφανίστηκε στη δίκη του ο δολοφόνος του Οχάιο

Κάθε άλλο παρά μετανιωμένος εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο ο Τι Τζέι Λέιν, ο δεκαοχτάχρονος που το Φεβρουάριο του 2012 είχε εισβάλει σε σχολείο του Οχάιο σκοτώνοντας τρεις μαθητές και τραυματίζοντας άλλους τρεις, όπως γράφει το Έθνος.

΄Κάθε άλλο παρά μετανιωμένος εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο ο Τι Τζέι Λέιν, ο δεκαοχτάχρονος που το Φεβρουάριο του 2012 είχε εισβάλει σε σχολείο του Οχάιο σκοτώνοντας τρεις μαθητές και τραυματίζοντας άλλους τρεις, όπως γράφει το Έθνος.



Ο 18χρονος πλέον Λέιν εμφανίστηκε στη δίκη του φορώντας ένα αυτοσχέδιο μπλουζάκι που έγραφε επάνω «Δολοφόνος», χαμογελούσε ειρωνικά στους γονείς των θυμάτων του ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ασεβής απέναντι στα θύματά του και προκλητικός απέναντι στους δικαστές σηκώνοντας το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του, βρίζοντας και ασχημονώντας.

«Αυτό το χέρι που τράβηξε τη σκανδάλη και σκότωσε τους γιους σας, τώρα αυνανίζεται με την ανάμνηση», δήλωσε αφήνοντας άφωνους τους πάντες στην αίθουσα.

Ο αμετανόητος μακελάρης , ο οποίος είχε διατάξει τους συνηγόρους του να μην φέρουν κανέναν μάρτυρα υπεράσπισης, άκουσε μάλλον απαθής την καταδίκη του σε τρεις φορές ισόβια ενώ συχνά χαμογελούσε ειρωνικά προς τους δικαστές και τους γονείς των θυμάτων του.

Στις 27 Φεβρουαρίου 2012 ο 17χρονος τότε Τι Τζέι Λέιν είχε εισβάλει ένοπλος σε καφετέρια του λυκείου στη μικρή πόλη Σάρντον και είχε αρχίσει να πυροβολεί «στα τυφλά». Κατά την ανάκριση είχε παραδεχτεί πως πυροβολούσε αδιακρίτως «δέκα φορές εναντίον ομάδας νεαρών που δεν γνώριζε και πως εκτός από το όπλο είχε μαζί του και ένα μαχαίρι».

Τόσο στη δίκη του, όσο και κατά τη διάρκεια της προανάκρισης είχε αρνηθεί να δώσει οποιαδήποτε αιτιολογία για την πράξη του.






























Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ