Εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη της Στέλλας, που έφυγε πριν 2 χρόνια τόσο άδικα

Πριν από δυο χρονιά,  στις 24 Απρίλιου 2011, τη μέρα της Ανάστασης,  η Στέλλα πέταξε στη γειτονιά των αγγέλων, θύμα δυο εγκληματιών που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι. Βρισκόταν για πεντέμισι ώρες αβοήθητη σε ένα ράντσο, στο Γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου και χωρίς να ειδοποιηθεί η οικογένεια της, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα και να καταλήξει την ημέρα του Πάσχα.



Η οικογένεια της και οι φίλοι της συγκροτούν αιμοδοτικό σύλλογο και διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία, στη δίχρονη επέτειο του μισεμού της. Το αίμα που θα συγκεντρωθεί θα διατίθεται στους αιμοδότες, στους συγγενείς των αιμοδοτών και σε όσους συνάνθρωπους μας το έχουν ανάγκη.



Από σήμερα οποίος επιθυμεί, μπορεί να δώσει αίμα στη μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού νοσοκομείου Ρεθύμνου. Αυτό θα κορυφωθεί την Τετάρτη 24 Απρίλιου 2013 από ώρα 08.00' μέχρι και 13.00' και από ώρα 16.00' - 18.45', την ημέρα του μισεμού της Στέλλας. Μπορούν να δώσουν αίμα όλοι οι υγιείς άνθρωποι από 18 έως 60 ετών.

Όσοι επιθυμούν να δώσουν αίμα στον τόπο κατοικίας τους μπορούν να πάνε στην αιμοδοσία του πλησιέστερου νοσοκομείου και να δώσουν αίμα για το σύλλογο αιμοδοτών ''Στέλλα Ακουμιανάκη''. Το νοσοκομείο που θα λάβει το αίμα θα επικοινωνήσει με το γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου για να πιστωθεί η μονάδα αίματος στο σύλλογο. Αυτό μπορεί να γίνει από σήμερα μέχρι και την 24.04.2013 αλλά και μετά. Σας ευχαριστούμε εκ των πρότερων και σας ευχόμαστε καλή ανάσταση.

Να θυμάστε ότι το αίμα σας θα κυλά στις φλέβες κάποιου που το έχει ανάγκη. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 28310-55689, 6977-742575 & 6980-303968.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr