ΗΠΑ: 3η ημέρα συναγερμού: Στο Πανεπιστήμιο ΜΙΤ αυτήν την φορά ένας νεκρός απο πυροβολισμούς - Απαγορεύτηκε στους φοιτητές να βγουν από τα δωμάτια τους - Live ενημέρωση

Σκηνικό τρόμου στήθηκε ξανά στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Watertown που κατέληξε στη σύλληψη δύο αντρών, που ενδέχεται να είναι οι βασικοί ύποπτοι για τις επιθέσεις στον μαραθώνιο της Βοστώνης.

Σκηνικό τρόμου στήθηκε ξανά στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Watertown που κατέληξε στη σύλληψη δύο αντρών, που ενδέχεται να είναι οι βασικοί ύποπτοι για τις επιθέσεις στον μαραθώνιο της Βοστώνης.



Ορισμένα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι δύο άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια αυτής της αστυνομικής επιχείρησης, ενώ άλλα μεταδίδουν ότι ένα άτομο συνελήφθη και ότι συνεχίζεται η καταδίωξη δεύτερου υπόπτου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα από το Πρώτο Θέμα.


Streaming video by Ustream  Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Μασαχουσέτης δήλωσε ότι εκρηκτικοί μηχανισμοί χρησιμοποιήθηκαν κατά της αστυνομίας κατά την καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου στο Watertown, στα περίχωρα της Βοστόνης στη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης, στην οποία συμμετέχει και το FBI.Επί ώρα, πυρά και εκρήξεις ακούγονταν στους δρόμους. Το τηλεοπτικό δίκτυο NBC-WJAR προέβαλε εικόνες όπου ένα άνδρας φαίνεται καθηλωμένος στο έδαφος περικυκλωμένος από αστυνομικούς. 
Δύο ώρες νωρίτερα, ένοπλος σκότωσε αστυνομικό στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Στην ιστοσελίδα του το πανεπιστήμιο ανακοίνωσε ότι η κατάσταση είναι "εξαιρετικά επικίνδυνη", καλώντας τους φοιτητές να παραμείνουν στο εσωτερικό της πανεπιστημιούπολης, καθώς η αστυνομία αναζητούσε τον δράστη. Μεγάλη αστυνομική δύναμη αναπτύχθηκε γύρω από το πανεπιστήμιο, ενώ ελικόπτερα πετούσαν επάνω από την περιοχή.



Το MIT, με 11.000 φοιτητές, βρίσκεται στα περίχωρα της Βοστόνης.
Η αστυνομία της Μασαχουσέτης και η αστυνομία του Κέμπριτζ ανακοίνωσαν ότι βοηθούν στις έρευνες.
«Οι πρώτοι πυροβολισμοί ακούστηκαν κοντά στο Κτίριο 32...το οποίο αυτή τη στιγμή είναι περικυκλωμένο από δυνάμεις», αναφέρει το πανεπιστήμιο σε έκτακτη ανακοίνωσή του προς τους φοιτητές τους οποίους καλεί «να παραμείνουν μέσα στα δωμάτιά τους και μακριά από τον τόπο του εγκλήματος» μέχρι νεωτέρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνθρωπος τραυματίστηκε από σφαίρα την ώρα που βαριά οπλισμένοι αστυνομικοί εξαπέλυσαν μεγάλη επιχείρηση ανθρωποκυνηγητού νωρίτερα, στο πανεπιστήμιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr