Πώς να είσαι Παριζιάνα: Από σήμερα στην Ελλάδα το διεθνές best seller με συμβουλές από τις πιο στυλάτες γυναίκες

Το στυλ είναι ένα στοιχείο που εκφράζεται, εκτός από τις κομψές εμφανίσεις και σε κάθε άλλη έκφανση της ζωής μας. 

Η κομψότητα, η ελευθερία οι καθημερινές ιεροτελεστίες και οι εκφράσεις της κάθε γυναίκας είναι που ολοκληρώνουν την εικόνα της και, δεν μπορούμε να φανταστούμε γυναίκες που να συνδυάζουν όλα αυτά τα στοιχεία με πιο ολοκληρωμένο τρόπο, από τις Παριζιάνες.

 

Μητέρες, σύζυγοι, ερωμένες και αφεντικά ταυτόχρονα, οι γυναίκες που έκαναν σπίτι τους την Πόλη του Φωτός αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση για κάθε fashionista.

 

Τα επιμελώς ατημέλητα στοιχεία και αυτό το “je ne sais quoi” του πνεύματος των Παριζιάνων μάς κάνουν να θέλουμε να τις αποκωδικοποιήσουμε και να υιοθετήσουμε κι εμείς όλα αυτά που μάς κάνουν να τις θεωρούμε την επιτομή του στυλ. Τι σημαίνει να είσαι Παριζιάνα;

 

Τέσσερις συγγραφείς κι επιτυχημένες Γαλλίδες – οι Anne Berest, Audrey Diwan, Caroline de Maigret και Sophie Mas- έρχονται να μάς λύσουν κάθε απορία και να μάς μυήσουν στον κόσμο τους με τον πιο ευχάριστο κι εποικοδομητικό τρόπο. 

 

Στο διεθνές best seller “Πώς να είσαι Παριζιάνα όπου κι αν βρίσκεσαι”, οι τέσσερις συγγραφείς παραθέτουν τις απόψεις και τις συμβουλές τους για το στυλ, τη μόδα, την κουλτούρα, το φαγητό, τους άντρες, το γάμο, τη μητρότητα και πολλές ακόμη πτυχές της καθημερινότητάς τους σε ένα έξυπνο, αστείο και τολμηρό βιβλίο – οδηγό για τη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να απολαμβάνει τη ζωή με παριζιάνικο στυλ πάντα και παντού.

Εμείς αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε με τους “αφορισμούς” που συγκροτούν την ψυχοσύνθεση των πιο ιδιαίτερων, αξιοζήλευτων γυναικών της γαλλικής πρωτεύουσας. 


- Διάλεξε ένα πράγμα που όλοι λατρεύουν
: την όπερα, τα γατάκια, τις φράουλες. Και μίσησέ το για πάντα.

 

- Θα πρέπει να ζεις μαζί με το αντίθετο φύλο. Και όχι εναντίον του. Εκτός απ' όταν κάνεις έρωτα.
- Η κουλτούρα είναι σαν την υγιεινή διατροφή: δίνει τη λάμψη της υγείας.

- Εσύ η ίδια είσαι ο πρίγκιπας με το άσπρο άλογο που θα σε σώσει. Πρώτα εσύ κι ύστερα οποιοσδήποτε άλλος.

- Άφηνε πάντα μία ατημέλητη λεπτομέρεια στην εμφάνισή σου. Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Η μόδα οδηγεί τον κόσμο και οι Παριζιάνοι οδηγούν τη μόδα. Αλήθεια ή ψέματα, ποιος νοιάζεται; Ο κόσμος χρειάζεται τους μύθους του.

Αυτή την Τετάρτη, 20 Απριλίου, οι εκδόσεις BELL και το Fashion Workshop προσκαλούν κάθε γυναίκα που θέλει να ανακαλύψει το Παριζιάνικο στυλ που κρύβει μέσα της, στην παρουσίαση του βιβλίου, στις 8 μ.μ., στον χώρο του Fashion Workshop, Σαρρή 11 και Ρ. Παλαμήδη 9, Ψυρρή. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr