Μίμης Πλέσσας: Τα συγκινητικά λόγια του μονάκριβου γιου του, Αντώνη – «Για 65 χρόνια με συντρόφευσε & πλούτισε τη ζωή μου σαν πατέρας, φίλος & συνεργάτης» (φωτό)

«Εγώ και τα εγγόνια του, Τζέλλα και Στάθης, βαθιά συγκινημένοι, ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους επικοινώνησαν μαζί μας».

Ο θάνατος του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα σκόρπισε την θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο.

Ο εμβληματικός πιανίστα έφυγε τα ξημερώματα του Σαββάτου λίγο πριν κλείσει τα 100.

Την είδηση έκανε γνωστή η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ, η οποία βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό του και μαζί είχαν αποκτήσει μια κόρη, την Ελεάννα.

Ο πρώτος και μονάκριβος γιος του μουσικοσυνθέτη, ο Αντώνης Πλέσσας, από τον γάμο του με την Τζέλλα Πλέσσα, έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο LinkedIn και αποχαιρέτησε τον πατέρα του.

Δείτε την ανάρτηση:

«Για 65 χρόνια με συντρόφευσε και πλούτισε τη ζωή μου σαν πατέρας, φίλος και συνεργάτης».

«Εγώ και τα εγγόνια του, Τζέλλα και Στάθης, βαθιά συγκινημένοι, ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους επικοινώνησαν μαζί μας για να μοιραστούν την αγάπη και το σεβασμό στο πρόσωπό του για τον τρόπο που άγγιξε τις ζωές τους», γράφει ο Αντώνης Πλέσσας.

«Άξιος! Καλοτάξιδος Μίμη μου», καταλήγει με την φωτογραφία να απαθανατίζει τον Μίμη Πλέσσα με τον εγγονό του Στάθη.

Διαβάστε ακόμα: Πέθανε ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Μίμης Πλέσσας στα 100 - «Έφυγες αστέρι της ζωή μου» - Μία εβδομάδα πριν τα γενέθλια του για έναν αιώνα ζωής (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Μίμης Πλέσσας: Το αντίο της Finos Film μέσα από ένα βίντεο-αφιέρωμα - «Θα παραμείνει αιώνιος - Αντίο μαέστρο...»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr