Η Κατερίνα Γκαγκάκη εκφράζει με ωραία λόγια γιατί είναι υποψηφία δημοτική σύμβουλος & θέλει την ψήφο μας

Δείτε την ανάρτησή της! 

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος  είναι  η Κατερίνα Γκαγκάκη για τον Δήμο της Αθήνας με τον συνδυασμό στον οποίο ηγείται ο Κώστας Μπακογιάννης..

Η ίδια με ένα post στο Instagram μίλησε για την επιλογή της να ασχοληθεί με τα κοινά και εξήγησε τους λόγους που το κάνει. 

Στην ανάρτησή της αναφέρει: ‘’Η αλήθεια είναι ότι απ τις ελάχιστες φορές στη ζωή μου που στέκομαι ελαφρώς αμήχανα, ενδεχομένως και ντροπαλά μπροστά σε μία ερώτηση, είναι το τελευταίο διάστημα που καλούμαι να απαντήσω γιατί αποφάσισα να πάρω μέρος στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την ομάδα, το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ.

Όχι γιατί δεν έχω απάντηση. Έχω. Και είναι συγκεκριμένη, περιγραφική και πολύ συνειδητοποιημένη. Αλλά γιατί αναρωτιέμαι αν είναι σκόπιμο να αποκαλύπτει κανείς το ποσοστό του θυμικού, του ενστίκτου και της συναισθηματικής εμπλοκής σε μία ανάλογη απόφαση.

Την αγαπάω την Αθήνα. 

Είναι το σημείο αναφοράς μου, όπου κι αν βρέθηκα, όπου κι αν έζησα, όποιο μέρος κι αν επισκέφτηκα. Την βλέπω χρωματιστή και ζεστή και φιλόξενη. Την αντιλαμβάνομαι αστείρευτη, έμπειρη, ειλικρινή. Της αναγνωρίζω θησαυρούς, ευκαιρίες, ομορφιές, εναλλακτικές. 

Την αισθάνομαι λάγνα, ακόρεστη και ταυτόχρονα σοφή και στωική. Τα ξέρει τα γκρίζα και τα δύσκολα, κι ας τα κρύβει συχνά μ επιμέλεια ζηλευτή. 

Της προσάπτω τσαπατσουλιές συχνά, απροσεξίες, ελλείψεις, παραίτηση στα σημεία. 

Αλλά δεν θα ήθελα ποτέ να ζήσω αλλού. Και οφείλω να προσπαθήσω. Με τον τρόπο που συνήθισα να δουλεύω. Με τα αποτελέσματα που έμαθα να φέρνω. Με τα δείγματα γραφής που έχω. Για να γίνει η καθημερινότητά της, όπως της αξίζει.

Γιατί ακολουθώ έναν άνθρωπο νέο, ικανό, αποτελεσματικό, κανονικό, καθημερινό, ευφυή, κεφάτο. Γιατί τον πιστεύω και με κάνει και παίρνω ανάσα και χαμογελώ’’. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η αλήθεια είναι ότι απ τις ελάχιστες φορές στη ζωή μου που στέκομαι ελαφρώς αμήχανα, ενδεχομένως και ντροπαλά μπροστά σε μία ερώτηση, είναι το τελευταίο διάστημα που καλούμαι να απαντήσω γιατί αποφάσισα να πάρω μέρος στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την ομάδα, το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη @kostasbakoyannis ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ @athinapsila . Όχι γιατί δεν έχω απάντηση. Έχω. Και είναι συγκεκριμένη, περιγραφική και πολύ συνειδητοποιημένη. Αλλά γιατί αναρωτιέμαι αν είναι σκόπιμο να αποκαλύπτει κανείς το ποσοστό του θυμικού, του ενστίκτου και της συναισθηματικής εμπλοκής σε μία ανάλογη απόφαση. Την αγαπάω την Αθήνα. Είναι το σημείο αναφοράς μου, όπου κι αν βρέθηκα, όπου κι αν έζησα, όποιο μέρος κι αν επισκέφτηκα. Την βλέπω χρωματιστή και ζεστή και φιλόξενη. Την αντιλαμβάνομαι αστείρευτη, έμπειρη, ειλικρινή. Της αναγνωρίζω θησαυρούς, ευκαιρίες, ομορφιές, εναλλακτικές. Την αισθάνομαι λάγνα, ακόρεστη και ταυτόχρονα σοφή και στωική. Τα ξέρει τα γκρίζα και τα δύσκολα, κι ας τα κρύβει συχνά μ επιμέλεια ζηλευτή. Της προσάπτω τσαπατσουλιές συχνά, απροσεξίες, ελλείψεις, παραίτηση στα σημεία. Αλλά δεν θα ήθελα ποτέ να ζήσω αλλού. Και οφείλω να προσπαθήσω. Με τον τρόπο που συνήθισα να δουλεύω. Με τα αποτελέσματα που έμαθα να φέρνω. Με τα δείγματα γραφής που έχω. Για να γίνει η καθημερινότητά της, όπως της αξίζει. Γιατί ακολουθώ έναν άνθρωπο νέο, ικανό, αποτελεσματικό, κανονικό, καθημερινό, ευφυή, κεφάτο. Γιατί τον πιστεύω και με κάνει και παίρνω ανάσα και χαμογελώ. #athens #athinapsila #athina#myhometown #city#mycity#gagakiainathens #katinathens #athensgreece #beautifulathens #mylife#kappagamma#katonthemoon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Gagaki (@gagakia) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr