Τι πραγματικά ενόχλησε την Μαρινέλλα & «έδιωξε» τον Χρήστο Μάστορα από την συναυλία στο Ηρώδειο – Τα λάθη, η καθυστέρηση & το sms (βίντεο)

Νέες εξελίξεις για την αποπομπή του τραγουδιστή.

Η Μαρινέλλα απομάκρυνε χθες τον Χρήστο Μάστορα από την επερχόμενη συναυλία στο Ηρώδειο και τον έβγαλε από την αφίσα.

Ο λόγος;

Ο τραγουδιστής δεν πήγε στην πρόβα.

Ωστόσο νέες εξελίξεις έχουν έρθει στην επιφάνεια.

Τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για προβλήματα που υπήρχαν ανάμεσα στους δύο ερμηνευτές, από την προηγούμενη, κιόλας, πρόβα, για τη μεγάλη βραδιά.

Όσα είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή «Το Πρωινό»: 

«Είχε προηγηθεί της γενικής πρόβας του Ηρωδείου όπου δεν εμφανίστηκε ο Χρήστος Μάστορας, μία πρόβα στην οποία συνέβησαν πάρα πολύ τεχνικά λάθη. Είχε λίγο σαστίσει η Μαρινέλλα με το γεγονός ότι ο Χρήστος Μάστορας έκανε λάθη, ξεχνούσε στίχους και δεν ήταν τεχνικά έτοιμος, τη στιγμή που η ίδια ερμηνεύοντας, όπως μου είπαν οι συνεργάτες της χαρακτηριστικά, τα ίδια τραγούδια εδώ και πολλές δεκαετίες, επιμένει να κάνει πρόβες σε τραγούδια που έχει πει χιλιάδες φορές. Σύμφωνα με τη Μαρινέλλα, αυτή η εικόνα δεν χρειαζόταν άλλη μία πρόβα, αλλά πάρα πολλές για να βελτιωθεί. Στην προτελευταία πρόβα ο Χρήστος Μάστορας παρουσιάστηκε ανέτοιμος δημιουργώντας προβληματισμό».


«Όταν ολοκληρώθηκε αυτή η πρόβα ο Χρήστος Μάστορας υποσχέθηκε στη Μαρινέλλα ότι την επομένη θα έρθω και θα είναι όλα άψογα. Την επόμενη ημέρα, που ήταν προγραμματισμένη η πρόβα στις 10, δεν είχε εμφανιστεί ο Χρήστος Μάστορας, και με καθυστέρηση και ενώ όλοι τον αναζητούσαν, εστάλη ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό του μαέστρου, με το οποίο ενημέρωνε ότι ήταν ασθενής και δεν θα μπορούσε να πάει. Αυτό που μου μετέφεραν οι συνεργάτες της Μαρινέλλας είναι ότι ο Χρήστος Μάστορας έγραφε στο μήνυμα “Δεν είμαι καλά, είμαι άρρωστος, δεν μπορώ να έρθω”. Το έστειλε 25 λεπτά πριν την πρόβα», πρόσθεσε η ίδια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Χρήστο Μάστορα

«Εγώ χθες κατάφερα να μιλήσω με τον Χρήστο Μάστορα και πραγματικά ο τρόπος που τον άκουσα με ανησύχησε. Άκουσα έναν άνθρωπο πολύ χάλια, που με το ζόρι έβγαινε η φωνή του. Ήταν σε δύσκολη κατάσταση, πρέπει να ήταν ξαπλωμένος και να προσπαθούσε να μαζέψει τις δυνάμεις του. Μάλιστα, ένιωσα και άσχημα, του κάνω "σε ξύπνησα;". Μου λέει, "όχι, είμαι πολύ χάλια". Δεν θέλω να κάνω τον τρόπο που μιλούσε, ακουγόταν ένας πολύ ταλαιπωρημένος, επιβαρυμένος άνθρωπος», περιέγραψε η παρουσιάστρια.


«Του λέω "έχεις καταλάβει τι έχει συμβεί, τι γράφεται και τι λέγεται;". Μου λέει "δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να επισκιάσω αυτή τη βραδιά, ούτε θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω, θέλω να γίνω καλά"».

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Η Μαρινέλλα είναι «τέρας» τελειομανίας


«Από τη μία ακούγεται για αποχώρηση του Χρήστου Μάστορα, από την άλλη ακούγεται αποπομπή. Δεν ξέρω τελικά τι είναι από τα δύο, εγώ ρεπορτάζ δεν έχω. Απλά με τη γνώση που έχω αυτές τις 3,5 δεκαετίες στον χώρο υποθέτω ότι από τη μία, γνωρίζω τη Μαρινέλλα και νομίζω ότι θα υπήρξε ο υπέρτατος επαγγελματισμός και η υπέρτατη συνέπεια, γιατί έτσι είναι η Μαρινέλλα, και από την άλλη, χωρίς πάλι να γνωρίζω γιατί ο άνθρωπος έχει βγάλει μια ανακοίνωση ότι έχει πρόβλημα υγείας, ξέρω ότι οι νεότεροι καλλιτέχνες είναι λίγο πιο στο σορολόπ, που λέμε χιουμοριστικά, “δεν βαριέσαι, ας πάω και ένα τεταρτάκι -μισή ωρίτσα μετά στην πρόβα, δεν βαριέσαι ας μην ξέρω και τα λόγια από μερικά τραγούδια, θα τα μάθω μετά?. Δεν είναι έτσι. Αν αυτό έγινε, πιστεύω ότι θα ενόχλησε τη Μαρινέλλα, η οποία είναι “τέρας” τελειομανίας, ορθώς είπε στον Αντώνη Ρέμο να πάρει τα τραγούδια».

Διαβάστε ακόμα: Μαρινέλλα: Απομάκρυνε τον Χρήστο Μάστορα από την επερχόμενη συναυλία της στο Ηρώδειο – Τι απάντησε ο τραγουδιστής (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ