Στέφανος Κασσελάκης-Τάιλερ Μακμπέθ στο Ηρώδειο: Οι χειραψίες με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τη Δήμητρα Παπανδρέου - Η αμηχανία στο ζεϊμπέκικο του Γκλέτσου (φωτό & βίντεο)

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγό του είδα στο Ηρώδειο την παράσταση «Το Ελληνικό Σινεμά Τραγουδά…»

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ βρέθηκαν στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσουν την συναυλία του Μάκη Δελαπόρτα για τα τραγούδια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου με τίτλο "Το Ελληνικό Σινεμά Τραγουδά…".

Τη συναυλία για τη μουσική και τα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου διοργάνωσε το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Για την βραδιά στο Ηρώδειο, ο Κασσελάκης φόρεσε σκούρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο, ολοκληρώνοντας το ντύσιμό του με δερμάτινα loafers.

στεφανος κασσελακης

O Τάιλερ φόρεσε τζιν παντελόνι, λευκό πουκάμισο και καρό σακάκι. Aκόμα φόρεσε ένα ζευγάρι βελούδινα loafers.

στεφανος κασσελακης
 

Διαβάστε ακόμα: Τάιλερ Μακμπέθ: Γυμναστήριο ανοίγει στο Κολωνάκι – Με τον Στέφανο Κασσελάκη σε γάμο εφοπλιστή στο Καβούρι (βίντεο)

Ο Κασσελάκης χαιρέτησε και την Ζωή Κωνσταντοπούλου που καθόταν σε διπλανό κάθισμα.

Κασσελάκης


Η Δήμητρα Λιάνη τον πλησίασε για να τον χαιρετήσει διά χειραψίας.

στεφανος κασσελακης

Η αμηχανία Κασσελάκη στο ζεϊμπέκικο του Γκλέτσου

Στην βραδιά στο Ηρώδειο, 35 καλλιτέχνες με τη συνοδεία της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών ερμήνευσαν τραγούδια του παλιού ελληνικού σινεμά. Μεταξύ αυτών και ο Απόστολος Γκλέτσος που έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία ου ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και έχει κάνει πολλές αρνητικές δηλώσεις για τον Στέφανο Κασσελάκη, χόρεψε βαρύ ζεϊμπέκικο μπροστά στον Κασσελάκη.

Ο Γκλέτσος χόρεψε το "ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας" μπροστά στον Κασσελάκη και όταν άναψαν τα φώτα ο έκπτωτος πρόεδρος του Σύριζα φάνηκε να χαμογελάει και να χειροκροτάει χλιαρά, σύμφωνα με όσους βρέθηκαν εκεί.

 

Βγαίνοντας από το Ηρώδειο δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία έπεσαν πάνω στον Κασσελάκη θέλοντας να του αποσπάσουν κάποια δήλωση.

"Όταν έχω κάτι να πω, θα το πω" αρκέστηκε να πει ο Στέφανος Κασσελάκης, με τους δημοσιογράφους να ακολουθούν για λίγα μέτρα κάθε του βήμα. Οι κάμερες κατέγραφαν τις αντιδράσεις πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν θέλησε να κάνει κάποια πολιτική δήλωση. Δίπλα του, ο Τάιλερ προσπαθούσε και εκείνος να μην μπερδευτεί στα καλώδια που υπήρχαν στο έδαφος.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ