Θανάσης Πετράκος VS Έλενα Ακρίτα: «Όταν ο πατέρας σου ο Λούκης αποφάσισε να βρει την τύχη του στην Αθήνα, ο παππούς σου στην Κύπρο πούλησε το βόδι του...» (φωτό)

Η απάντηση του στην ανάρτηση της για τον «γιο της πλύστρας με το τρύπιο σώβρακο»

Συνεχίζεται η διαμάχη ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και τον Θανάση Πετράκο, που λαμβάνει χώρα στα social media.

H κυρία Ακρίτα, σε ανάρτησή της στο Facebook, ανέφερε ότι, μετά τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε για το λάθος της (σ.σ. για την αναφορά στον «γιο της πλύστρας» στην ανάρτηση με την πισίνα) , θεώρησε ότι είχε ηθικό χρέος να παραιτηθεί, θέτοντας την έδρα της στη διάθεση του κόμματος.

Ο Νίκος Παππάς εκτίμησε πως η δημόσια αναγνώριση και ανασκευή του λάθους αρκούν, και ως εκ τούτου η παραίτηση δεν έγινε δεκτή.

akrita-1

«Παρά το γεγονός ότι ζητησα συγγνώμη για το λάθος μου, έκρινα ότι έχω ηθικό χρέος να παραιτηθώ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Έστειλα σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της ΚΟ θέτοντας την έδρα μου στη διάθεση του κόμματος.

Ο Νίκος Παππας δεν αποδέχτηκε την παραίτηση μου, εκτιμώντας πως, στην προκειμένη περίπτωση, η δημόσια παραδοχή, αναγνώριση και η ανασκευή είναι αρκετή. Ετσι προχωρώ στη ζωη. Με σωστά, με λάθη πάντα με γνώμονα το αξιακό μου σύστημα και τη συνείδησή μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η προηγούμενη ανάρτησή της

Η αρχική ανάρτηση που πυροδότησε σχόλια

akrita-anartisi

«Και για να τους προλάβω, ναι το σπίτι έχει πισίνα σχεδόν 40 χρόνια, από το 1985 που χτίστηκε. Αν είχα κάτι να κρύψω, δεν θα τη φωτογράφιζα. Τον χορτασμένο μην φοβάσαι, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι. Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία» έγραψε η Έλενα Ακρίτα

Η απάντηση του Θανάση Πετράκου

petrakos_anartisi_gia_akrita

Η ΠΙΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ κ. ΕΛΕΝΑ,ΑΚΡΙΤΑ,
Απο τον αγαπημενο σύντροφο Αρη Aris Stamatakis Μπράβο Άρη!!!
"Η κ.'Ελενα Ακρίτα μίλησε για το γιό της πλύστρας με το τρύπιο σώβρακο και τους ..χορτάτους . Το γιό της πλυστρας λέει να φοβόμαστε...
- Κρείττον σιγάν κ. Έλενα.
Να σου θυμίσω λοιπόν:
Όταν ο πατέρας σου ο Λουκης αποφάσισε να βρεί την τύχη του στην Αθήνα ,ο παππούς σου στην Κύπρο πούλησε το βόδι του κι έδωσε όλα τα χρήματα στον πατέρα σου που με αυτά επιχείρησε το ξεκίνημά του.
Όταν το ποσό εξανεμίστηκε κάθισε μια μέρα απελπισμένος στο Βασιλικό Κήπο. Κοίταζε ένα πανυψηλο δένδρο κι έκανε μαύρες σκέψεις.
- Αν ανέβω στην κορυφή και πέσω με το κεφάλι... Τέτοιες σκέψεις έκανε ο νεαρός Λουκής εκείνη τη μέρα.Η τύχη του χαμογέλασε όμως και βρήκε την πρώτη του πρόχειρη δουλειά. Στου Λαμπράκη αν θυμάμαι καλά.
- Στις δύσκολες μέρες τής ζωής μου θυμόμουνα πάντα το νεαρό Λουκη, το πάμφτωχο παιδί από την Κύπρο κι έπαιρνα κουράγιο. Το παιδί με το τρύπιο πιθανον σώβρακο .. Το νεαρό Λουκη που έφτασε εκεί που έφτασε.
- Μην υποτιμάτε λοιπόν κ. Ακρίτα αυτούς που δεν είναι χορτάτοι. Εντελώς κατά σύμπτωση, απ αυτούς ακριβώς κατάγεστε...".

Διαβάστε ακόμη: Έλενα Ακρίτα: Παραιτούμαι από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τον «γιο της πλύστρας» - Δεν έγινε δεκτή από τον Νίκο Παππά (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ