Με 2-1 προηγείται η Ελλάδα της Ρουμανίας στο ημίχρονο



39′ Ωραία πάσα του Στάνκου, ο Κότσιτς βρέθηκε στην πλάτη της ελληνικής άμυνας, αλλά σούταρε ψηλά.

21′ . ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ. Υπέροχη πάσα του Σαμαρά, ο Τοροσίδης κάνει αμέσως, χωρίς κοντρόλ την παράλληλη πάσα, ο Σαλπιγγίδης την προβολή και η Ελλάδα περνάει μπροστά με 2-1

19′ ΙΣΣΟΦΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ. Σέντρα από το φάουλ, η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, κάτι σαν έξοδο από τον Καρνέζη, ο Τοροσίδης χάνει τον παίκτη του και ο Στάνκου με κεφαλιά κάνει το 1-1.

14′  ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ. Φάουλ από τον Χολέμπας, οι Ρουμάνοι απομάκρυναν, ο Σαλπιγγίδης έκανε το γέμισμα, όπου ο Μήτρογλου, στην πλάτη της άμυνας των Ρουμάνων πλασάρει και ανοίγει το σκορ για τους “κυανόλευκους”.

 

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κατσουράνης, Τζιόλης, Μανιάτης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου.

Ρουμανία (Βίκτορ Πιτούρκα): Λόμποντ, Ματέλ, Γκοϊάν, Γκάρντος, Ρατ, Μπουρτσεάνου, Κότσιτς, Στάνκου, Τανάσε, Τόρχε, Μαρίκα.

Στον πάγκο της Ελλάδας: Καπίνο, Σηφάκης, Τζαβέλλας, Μανωλάς, Σάμαρης, Καραγκούνης, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Γκέκας, Νίνης, Φορτούνης, Ταχτσίδης.

Στον πάγκο των Ρουμάνων, μένει και ο Κοστίν Λάζαρ του ΠΑΟΚ. Ενδεχομένως να περάσει στο παιχνίδι, ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης. Επίσης οι Λούτσιν, Γκρόζαβ, Λάζαρ, Παντελίμον, Γκριγκορέ, Λατοβλέβιτσι, Νικολίτα, Γκάμαμ, Νικουλάε, Μαξίμ, Χόμπαν, Κεσερού.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Πορτογάλος Πέδρο Προένσα.


bankwars.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ