Ντοκουμέντο: Βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στην Γλυφάδα – Μπουνιές στο κεφάλι & κλωτσιές στην κοιλιά - Δεκάδες παιδία σηκώνουν τα κινητά & τραβούν βίντεο

Οι κάμερες καταστημάτων της περιοχής  κατέγραψαν τον άγριο ξυλοδαρμό που έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα.

Σοκ προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο όπου φαίνεται ο άγριος ξυλοδαρμός της άτυχης 14χρονης μαθήτριας στην Γλυφάδα.

Το κορίτσι με την συνοδεία του πατέρα της υπέβαλε μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, καθώς δέχθηκε επίθεση από δύο μαθήτριες, τις οποίες γνωρίζει.

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι συμμαθήτριές της την έβρισαν, την απείλησαν και της έκαναν bullying.

Στη συνέχεια μια άλλη νεαρή τής επιτέθηκε χτυπώντας την βάναυσα, ρίχνοντάς της γροθιά στο πρόσωπο, ρίχνοντάς την κάτω όπου και συνέχισε να τη χτυπά με κλωτσιές.

Δείτε το βίντεο: 


Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που την εξύβρισαν και, κατά την καταγγελία της, της είχαν επιτεθεί και στο παρελθόν, ενώ αναζητείται η νεαρή που τη χτύπησε.

Οι κάμερες καταστημάτων της περιοχής  κατέγραψαν τον άγριο ξυλοδαρμό που έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα.

Στο σημείο βρίσκονταν πάρα πολλά παιδιά, εκ των οποίων κανένα δεν φαίνεται να παρενέβη για να βοηθήσει την 14χρονη ενώ αποχώρησαν μαζικά, όταν άρχισε η επίθεση. 

Διαβάστε ακόμα: Πατέρας περιγράφει την άγρια επίθεση που δέχθηκε η 14χρονη κόρη του στη Γλυφάδα: «Τη χτύπησαν, προσπάθησαν να τη γδύσουν να κάψουν τα μαλλιά της» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα: «Τη ζήλευαν επειδή ήταν όμορφη και άριστη μαθήτρια» - «Ο ιατροδικαστής φρίκαρε, έχει πολλά χτυπήματα» αναφέρει ο Σταύρος Μπαλάσκας (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ