ON Residence: Το ουάου νέο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης μέσα από τον «μεγεθυντικό φακό» της Κατερίνας Κατώπη - Λυκιαρδοπούλου

«Όταν το παλιό συναντά το νέο»

Η Κατερίνα Κατώπη - Λυκιαρδοπούλου βρέθηκε στο ON Residence και φωτογράφισε με τον φακό της το νέο «ουάου» ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης!

«Όταν το παλιό συναντά το νέο? Αυτό είναι ανανεωμένο Olympos Naoussa, γνωστό και ως @on_residence…. Η όμορφη πρόσοψη, οι σιδεριές, οι οροφές και τα δάπεδα με πλακάκια που όλοι γνωρίζαμε ως παιδιά είναι ακόμα εκεί - με μια μοντέρνα πινελιά!» διαβάζουμε σε σχετική ανάρτηση που έχει κάνει στη σελίδα της στο Instagram η φωτογράφος.

Φωτογραφίες: Instagram - katerinakatopis

Στις εικόνες βλέπουμε το υπέροχο εσωτερικό του ξενοδοχείο, αλλά και την απίθανη θέα στον Θερμαϊκό που έχουν τα δωμάτια.  Χώροι σε ήρεμους τόνους, με το μουσταρδί να κυριαρχεί στην χρωματική παλέτα και υπέροχα δάπεδα και οροφές, που μας μεταφέρουν πίσω στο παρελθόν.

Δείτε και το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Το ξενοδοχείο ON Residence

Η ψηλοτάβανη σάλα με τις άνετες βιεννέζικες καρέκλες πλημμυρίζει από κομψές παρουσίες. Έξω το μαγικό ηλιοβασίλεμα αντανακλά τον ρομαντισμό του και φέρνει μια θαλασσινή αύρα στις παρέες που απολαμβάνουν τη θέα της παραλιακής, πριν παραδοθούν στη μοναδική ατμόσφαιρα και στην υψηλή γαστρονομία του εστιατορίου Όλυμπος Νάουσα.

Για περισσότερο από μισό αιώνα, από το 1926 ως τα μέσα των ’90s, εδώ χτυπούσε η καρδιά της κοσμικής Θεσσαλονίκης. Έπειτα από σχεδόν τρεις δεκαετίες παύσης, ο θρύλος επιστρέφει, στην πιο λαμπερή του εκδοχή.

Φωτογραφίες: onresidence.gr

Το πάλαι ποτέ σύμβολο εκλεκτικότητας γίνεται σήμερα το νέο πολυαναμενόμενο boutique ξενοδοχείο πέντε αστέρων της Θεσσαλονίκης, που στα σπλάχνα του, ανανεωμένο και ακόμα πιο ονειρικό, επαναλειτουργεί το μυθικό Όλυμπος Νάουσα. Το νέο ON Residence Boutique Hotel ήρθε για να επαναπροσδιορίσει τη νέα αισθητική ιδεολογία.

Κάθε δωμάτιο και σουίτα του ξενοδοχείου ON Residence είναι μια ιδιαίτερη πρόσκληση στην ατέρμονη αίγλη της πόλης της Θεσσαλονίκης. Με υπέροχο, σύγχρονο σχεδιασμό, που κάνει πρωταγωνιστή τη λεπτομέρεια, η άνεση και η υψηλή αισθητική γίνονται αξίες που καθορίζουν την εμπειρία της φιλοξενίας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ