Ζωολογικός κήπος : Τα λιοντάρια κατασπάραξαν έναν άνδρα που σκαρφάλωσε το προστατευτικό κιγκλίδωμα & μπήκε να τα...δει από κοντά

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του σε ζωολογικό κήπο!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή, στον ζωολογικό κήπο της Άκρα στην πρωτεύουσα της Γκάνας, στη δυτική Αφρική, όταν ένας άνδρας σκαρφάλωσε τον ψηλό φράχτη που περιέβαλλε την περιοχή όπου βρίσκονταν τα λιοντάρια και μπήκε μέσα. Κάτι που του στοίχισε τη ζωή, σύμφωνα με τη metro.co.uk.

«Ο εισβολέας δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε από ένα από τα λιοντάρια», όπως ανέφερε η επιτροπή του ζωολογικού κήπου, ενώ ακόμη δεν είναι σαφές, γιατί ο άνδρας εισέβαλλε μέσα σε έναν τόσο επικίνδυνο χώρο.

Οι αρχές του ζωολογικού κήπου κατάφεραν να απομακρύνουν τα ζώα σε μια πιο ασφαλή περιοχή, ώστε να μπορέσουν να μπούνε μέσα και να συλλέξουν το πτώμα, ενώ ανέφεραν ότι ο άνδρας πέθανε από τα τραύματα που υπέστη κατά την επίθεση.

Το δελτίο τύπου του ζωολογικού κήπου:

 

 

Οι αρχές ερευνούν το περιστατικό. «Κανένα από τα ζώα δεν διέφυγε και τα προστατευτικά κιγκλιδώματα παραμένουν ασφαλή για όλους», όπως τονίζουν από το ζωολογικό κήπο της Άκρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr