Πριγκίπισσα Θεοδώρα – Μάθιου Κουμάρ: Το αποχαιρετιστήριο πάρτι, υπερπαραγωγή – Άννα Μαρία, Νίνα Φλορ & Βασίλισσα Σοφία φόρεσαν τα ωραιότερα floral dresses (φωτό)

Το πάρτι έγινε στο ξενοδοχείο One&Only Aesthesis στην παραλία της Γλυφάδας.

Η Πριγκίπισσα Θεοδώρα, η μικρότερη κόρη του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας παντρεύτηκε τον Μάθιου Κουμάρ στις 28 Σεπτεμβρίου στην Μητρόπολη Αθηνών. 

Ο γάμος αυτός ήταν μαγευτικός και τώρα η Πριγκίπισσα Θεοδώρα με τον καλό της διοργάνωσαν ένα πάρτι αποχαιρετιστήριο με την οικογένεια και στενούς φίλους στο ξενοδοχείο One&Only Aesthesis στην παραλία της Γλυφάδας, στο οποίο παρευρέθηκαν περίπου 150 καλεσμένοι.

Πρώτοι από όλους ήταν εκεί, η μητέρα της, Άννα Μαρία, τα αδέλφια της με τους συζυγούς τους.

Η νύφη αγκαλιά με την αδελφή της, την Αλεξία και την ξαδέλφη της από την Ισπανία, Πριγκίπισσα Κριστίνα.

Ο Παύλος με την Μαρί Σαντάλ, ο Νικόλαος, ο Φίλιππος με την Νίνα Φλορ και τον πεθερό του, Thomas και η Αλεξία με τον άνδρα της Κάρλος και τα παιδιά τους.

Από την πλευρά της μητέρας της, της Άννα Μαρίας, το «παρών» έδωσε η αδελφή της η Πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας.


Η Νίνα Φλορ πιο κομψή ever με τους άνδρες της ζωής της, τον πατέρα της και δισεκατομμυριούχο Thomas και τον άνδρα της Φίλιππο.

Από την πλευρά του, πατέρα της νύφης, του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου ήταν η αδελφή του, η Βασιλομήτωρ της Ισπανίας, η Σοφία με την κόρη της Κριστίνα και τα εγγόνια της, τον Μιγκέλ και την Ιρένε.

Η Βασίλισσα Σοφία αγκαλιάζει θερμά την νύφη της, Άννα Μαρία.
Τα floral φορεματά τους είναι εκπληκτικά, ειδικά για τώρα η θερμοκρασία είναι υψηλή ακόμα.

instagram

Όλοι οι royals φάνηκαν χαλαροί, με casual chic looks να απολαμβάνουν το πάρτι.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Θεοδώρα: Το υπέρλαμπρο Celia Kritharioti νυφικό της είχε κεντημένους 500.000 κρυστάλλους & ολοκληρώθηκε μετά από 1.200 ώρες (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Συγκινημένος ο Πρίγκιπας Παύλος για τον γάμο της αδελφής του, Θεοδώρας: «Ο πατέρας μου την αγαπούσε αφάνταστα, θα ήταν πολύ χαρούμενος» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr