Εκνευρισμός Ερντογάν μετά την Πράγα: «Δεν θα πέσω στο επίπεδο του Μητσοτάκη»

Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν επανήλθε με νέα επίθεση κατά του Κ. Μητσοτάκη .

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν υπήρξε συζήτηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο δείπνο της Πράγας.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μίλησε με τους δημοσιογράφους βγαίνοντας από το τζαμί μετά την προσευχή της Παρασκευής και μίλησε απαξιωτικά για τον Ελληνα πρωθυπουργό, σημειώνοντας ότι "δεν γνωρίζει το πρωτόκολλο" και ότι "δεν θα έπεφτε σε τόσο χαμηλό επίπεδο ώστε να του απαντήσει", αμέσως μετά την παρέμβασή του.

"Ο Μητσοτάκης δεν γνωρίζει τους κανόνες του πρωτοκόλλου. Παρότι δεν προβλεπόταν από το πρόγραμμα να μου απαντήσει, προσπάθησε να μου απαντήσει", είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ερντογάν: Τουρκικά μη επανδρωμένα ιπτάμενα οχήματα, μη οπλισμένα και μάχης, βρίσκονται στην κατεχόμενη Κύπρο

Τουρκικά μη επανδρωμένα ιπτάμενα οχήματα που δεν είναι οπλισμένα, καθώς και μη επανδρωμένα ιπτάμενα οχήματα μάχης βρίσκονται στην κατεχόμενη βόρεια Κύπρο για να την προστατεύσουν απ' όλες τις πλευρές, δήλωσε χθες, Πέμπτη, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την επιστροφή του από τη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας στην Πράγα.

Όπως μεταδίδει το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ερωτηθείς αν υπάρχει σχέδιο για τη δημιουργία τουρκικής στρατιωτικής βάσης στην κατεχόμενη Καρπασία, ο Ερντογάν δήλωσε πως τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη μπορεί επίσης να σταλούν στην περιοχή.

«Επειδή είναι ανάγκη να ασφαλίσουμε τη Βόρεια Κύπρο απ' όλες τις πλευρές, απ' όλες τις απόψεις. Είτε δημιουργηθεί βάση είτε όχι, τα αεριωθούμενά μας θα είναι στη Βόρεια Κύπρο αμέσως μόλις απογειωθούν από την ηπειρωτική χώρα μας», πρόσθεσε, σύμφωνα πάντα με το Anadolu.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr