Οι πρώτες δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου: «Ας δούνε κάποιοι τον χάρτη στην Θράκη μήπως και ξυπνήσουν» (βίντεο)

 Έκανε ειδική αναφορά στα αποτελέσματα των εκλογών σε Ροδόπη και Ξάνθη

Για «τεράστια ανατροπή» έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος στις πρώτες δηλώσεις του για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης στους στους πολίτες «για να υπάρξει πατριωτική διακυβέρνηση στον τόπο».

«Σήμερα γεννήθηκε ο πόλος της πατριωτικής διακυβέρνησης του τόπου. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα κόμμα έκανε τη ρήξη και τεράστια ανατροπή παρά τον πόλεμο που δεχθήκαμε. Καλούμε όλους τους Έλληνες να συστρατευθούν με την Ελληνική Λύση για να υπάρξει πατριωτική διακυβέρνηση στον τόπο» δήλωσε για να προσθέσει: «Ευχόμαστε κάποια στιγμή τα ΜΜΕ να αντιληφθούν ότι η Ελληνική Λύση είναι ένα αμιγώς εθνικό κοινωνιό λαϊκό κόμμα που ήρθε για να κυβερνήσει, λέγοντας ότι είναι δύναμη ευθύνης».


Ο κ. Βελόπουλος έκανε ειδική αναφορά και στα αποτελέσματα των εκλογών σε Ροδόπη και Ξάνθη: «Ας δουν τα αποτελέσματα στη Θράκη, μήπως και ξυπνήσουν κάποιοι γιατί αυτό είναι το χειρότερο από όλα» σημείωσε.

«Θα συνεχίσουμε μέχρι να κυβερνήσουμε την Ελλάδα. Βγήκαμε από τον βούρκο που η Ν.Δ. δημιούργησε, οι πατριώτες είναι δίπλα μας και δεν θα τους απογοητεύσουμε» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ