Λαμπερό opening του ατελιέ της σχεδιάστριας Denise Eleftheriou στην Αθήνα - Δείτε φωτό

Στιγμιότυπα από μία ευχάριστη βραδιά

Έχοντας διαγράψει μία μακρόχρονη και σημαντική πορεία στην Ιταλία και στην Θεσσαλονίκη, η Denise Eleftheriou μετέφερε την έδρα της στην Αθήνα και άνοιξε τις πόρτες τους νέου της ατελιέ σε μία ξεχωριστή βραδιά με λαμπερούς προσκεκλημένους.

Η Ιταλοτραφής σχεδιάστρια που ειδικεύεται στο custom made με τεχνικές υψηλής ραπτικής παρουσίασε την συλλογή Bridal Collection SS 24, καθώς και δημιουργίες από την sustainable capsule collection από ανακυκλώσιμα δίχτυα, αλλά και νέες βραδινές δημιουργίες που ξεχωρίζουν για τις τεχνικές και τα υψηλής ποιότητας υφάσματα.Στο opening βρέθηκαν δημοσιογράφοι, opinion leaders, επιχειρηματίες και σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της Μόδας και των Τεχνών.Όπως σημειώνει η σχεδιάστρια:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την παρουσία τους. Στα άμεσα σχέδια του ατελιέ είναι η δημιουργία iconic ρουχων που θα δείξουν όλη την γκάμα των δυνατοτήτων που έχουμε ως ομάδα. Συγχρόνως υπάρχουν κι άλλα projects που είναι σε εξέλιξη και θα ανακοινωθούν σύντομα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ