Ένα δυνατό χειροκρότημα για την προσπάθεια στην Άννα Ντουντουνάκη - Δεν πέρασε στους ημιτελικούς & συγκινεί - "Είχα έρθει με στόχους - Δεν ξέρω γιατί δε βγήκε"

Δείτε την εμφάνιση της στο Παρίσι

Η Άννα Ντουντουνάκη όσο και η Γεωργία Δαμασιώτη έμειναν εκτός ημιτελικών στα 100μ. πεταλούδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η πρώτη τερμάτισε σε 58.14 στην τρίτη κούρσα, ενώ η δεύτερη σε 58.72 λίγο νωρίτερα.

H Άννα Ντουντουνάκη δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τον αγώνα, φανερά φορτισμένη, πως:


Διαβάστε ακόμη: TopWoman η Άννα Ντουντουνάκη: Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 50μ. πεταλούδα! Δείτε την κολυμβήτρια μας στον νικηφόρο αγώνα

Διαβάστε ακόμη: Τοpwoman η Άννα Ντουντουνάκη: Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κολύμβηση - Φέρνει το χρυσό στην Ελλάδα & στα Χανιά (φωτό - βίντεο)

«Είχα έρθει με άλλους στόχους εδώ. Είχα δουλέψει πάρα πολύ και εγώ και ο προπονητής μου και όλη η ομάδα. Δυστυχώς δεν βγήκε το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω γιατί. Πραγματικά πιστεύω ήταν στις δυνατότητες μου το να περάσω στον τελικό και ήθελα και κάτι παραπάνω. Ήταν μια δύσκολη χρονιά φέτος. Πίστεψα ότι μπορώ στο τέλος να την γυρίσω. Τελικά δεν τα κατάφερα. Δεν ξέρω γιατί δεν βγήκε.

Διαβάστε εδώ την αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Άννα Ντουντουνάκη στο eirinika.gr:

Αποκλειστική συνέντευξη της χρυσής πρωταθλήτριας μας στην κολύμβηση Άννας Ντουντουνάκη: Θέλω να είμαι καλή σε ό,τι κάνω και ας στερηθώ ύπνο ή διασκέδαση - Στοχεύω σε νέο ρεκόρ στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι το καλοκαίρι

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ