TopWoman η Lee Kiefer - Η 21χρονη φοιτήτρια της Ιατρικής κατέκτησε το χρυσό στην ξιφασκία - "Δεν παρατάω ποτέ τα όνειρα μου" (φωτό-βίντεο)

Έγραψε ιστορία στο Παρίσι

Πολλά συγχαρητήρια!

Η φοιτήτρια Lee Kiefer του University of Kentucky College of Medicine, κέρδισε το χρυσό στην ξιφασκία!

Είναι τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης και καταφέρνει να εξισορροπεί τα όνειρα της με τη σχολή ιατρικής.

Έβαλε τις σπουδές της σε αναμονή για να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και σύντομα θα αποφοιτήσει από τη σχολή ιατρικής.

Αυτό είναι μια υπενθύμιση ότι τόσοι πολλοί αθλητές διατηρούν θέσεις πλήρους απασχόλησης εκτός από τους αγώνες σε παγκόσμια σκηνή.

Η Kiefer αφιέρωσε τη νίκη της στον Buckie Leach, ο οποίος την προπόνησε για το χρυσό στο Τόκιο αλλά πέθανε 20 μέρες αργότερα σε ατύχημα με μοτοσικλέτα.

«Θα ήταν πολύ χαρούμενος για μένα», είπε. "Αυτό είναι για εκείνον. Έχω ακόμη και μια φωτογραφία του στον τοίχο μου στο χωριό."

Το χρυσό μετάλλιο της Κίφερ είναι το πέμπτο σε ατομικό αγώνισμα για αθλητή των ΗΠΑ.

Ακολουθεί τη Mariel Zagunis το 2004 και το 2008 ως η μόνη Αμερικανίδα ξιφομάχος που κέρδισε δύο φορές το χρυσό στην ίδια διοργάνωση.

"Η Mariel, που το έκανε πριν από εμένα, με υποστήριξε και ήταν ένα πραγματικά σημαντικό άτομο για να με κρατήσει να νιώθω σημαντική, να με βλέπω και να έχω δύναμη αυτά τα τελευταία χρόνια, οπότε θέλω πραγματικά να την ευχαριστήσω που είναι αυτό το άτομο", είπε η Kiefer.

Η 21χρονη είναι παντρεμένη με τον Gerek Meinhardt, δύο φορές χάλκινος Ολυμπιονίκης, ο οποίος θα αγωνιστεί σε δύο αγώνες στο Παρίσι ενώ είναι επίσης φοιτητής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Κεντάκι.

Από κοινού πήραν άδεια από τις σπουδές τους για να κυνηγήσουν τα όνειρα τους.


Ερωτηθείσα για το μέλλον της, η Kiefer ανέφερε την δική της πορεία και του Meinhardt στο Παρίσι. «Αυτό είναι όσο το σκεφτόμαστε προς το παρόν», είπε.

Η Kiefer έγινε viral αφού δημοσίευσε ένα βίντεο TikTok που δείχνει να ανταλλάσσει Ολυμπιακές καρφίτσες με τους Steph Curry και A'ja Wilson κατά την τελετή έναρξης.

Είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη ξιφομάχος στην ιστορία των ΗΠΑ!

Υπενθύμιση: Να κυνηγάτε τα όνειρα σας!

Να πούμε ότι πριν δύο χρόνια μαζί με τον καλό της επισκέφθηκαν την Ελλάδα.


Έκαναν το δικό τους tour σε Αθήνα, Μύκονο, Σαντορίνη, Νάξο δημοσιεύοντας μία σειρά από μοναδικές φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμη: Παρίσι -Έναρξη τελετής Ολυμπιακών Αγώνων στον Σηκουάνα & την Ελληνική ομάδα - Με Lady Gaga να ξεσηκώνει το κοινό (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Παρίσι 2024: Η απαστράπτουσα Σελίν Ντιόν προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση στην Τελετή Έναρξης, των Ολυμπιακών – Ο ιπτάμενος βωμός-αερόστατο – Όσα έγιναν στη φιέστα (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Royal Monceau: Εδώ διαμένουν η Celine Dion & η Lady Gaga για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Οι σουίτες, η προεδρική, το classe του εμβληματικού ξενοδοχείου (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Παρίσι 2024-Τελετή Έναρξης: Δείτε βίντεο και εικόνες από την πλωτή είσοδο των Ολυμπιακών Ομάδων

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ας τον απολαύσουμε σε 5+1 φωτό αφού μας τον έκρυψε ο Γάλλος σκηνοθέτης - Υπερήφανος σημαιοφόρος συγκινημένος & χαρούμενος

Διαβάστε ακόμη: Παρίσι-Τελετής έναρξης: Σύσσωμη η οικογένεια Βερνίκου - Σε ρόλο camerawoman η Μαρίνα, ενθουσιασμένος ο θείος Νίκος - "Μεγάλη απογοήτευση" για τον Μίλτο Καμπουρίδη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ