8 μεγαλοκοπέλες έτοιμες για τη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ - Οι 70χρονες θα ταξιδέψουν μαζί στην Πολωνία για το Eras Tour

Ζουν στην ίδια κοινότητα

Δεν το βάζουν ποτέ κάτω!

Οκτώ γυναίκες που ζουν στην ίδια κοινότητα συνταξιούχων, το The Villages, στη Φλόριντα, ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στη Βαρσοβία της Πολωνίας για το "Shake It Off" στην περιοδεία The Eras της Taylor Swift.

Η Barbara O'Hare, η Donna Brownell, η Vicki Dinou, η Elaine Helstrom, η Margaret Barton, η Lisa Kaplan, η Lyn MacGuire και η Dorice Kreinbring –ηλικίες από 64 έως 75– είπαν ότι το ταξίδι της ζωής τους είχε προγραμματιστεί στην εβδομαδιαία τους «Martini Monday». 

Η Barton, 75 ετών, είπε στην ομάδα πόσο πολύ της άρεσε να βλέπει τη Swift τον περασμένο Ιούνιο με την κόρη και την εγγονή της στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν.

"Το μεγαλείο της με ξάφνιασε. Όλοι είναι ντυμένοι...όλοι είναι τόσο ωραίοι", είπε η Barton. «Απλώς με συγκίνησε τόσο πολύ το πόσο μπορεί να δημιουργήσει αυτή η γυναίκα για ολόκληρο τον κόσμο».

Η Barton είπε στις φίλες της ότι ήθελε να ζήσουν κι εκείνες την εμπειρία και ότι επρόκειτο να αναζητήσει τα φθηνότερα, καλύτερα εισιτήρια οπουδήποτε στον κόσμο.

«Πιστεύαμε ότι μιλούσαν τα μαρτίνι», είπε η Dinou. "Αλλά σίγουρα, 30 λεπτά αργότερα, μου τηλεφώνησε και μου είπε: "Βρήκα τα εισιτήρια, είναι υπέροχες θέσεις και θα πάμε στη Βαρσοβία της Πολωνίας."

Οι κυρίες θα βρεθούν στην Πολωνία στις 29 Ιουλίου και θα παρακολουθήσουν τη συναυλία την 1η Αυγούστου.

Θα μείνουν στην Πολωνία μέχρι τις 7 Αυγούστου για να κάνουν άλλες δραστηριότητες όπως περιηγήσεις στα αξιοθέατα, γευσιγνωσία βότκας και μαθήματα μαγειρικής.

Η Barton ενημέρωσε τους φίλους της ότι ολόκληρο το ταξίδι –πτήσεις, εισιτήρια συναυλιών, ξενοδοχεία και άλλα– θα ήταν δικά της έξοδα.

"Έκλαψα. Απλώς δεν μπορούσα να το πιστέψω", είπε η Χέλστρομ.

«Είναι συντριπτικό το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να είναι τόσο γενναιόδωρος από τα βάθη της καρδιάς του… Είναι η πιο ανιδιοτελής πράξη καλοσύνης και γενναιοδωρίας που είχα ποτέ».

Δεδομένου ότι το ταξίδι είχε κλείσει τον Φεβρουάριο, οι "Martini Mondays" έχουν πλέον αλλάξει σε "Taylor Tuesdays".

Το γκρουπ έφτιαξε πουκάμισα με τα πρόσωπά τους τυπωμένα μέσα στο λογότυπο του Eras Tour που θα φορούσαν στη συναυλία και στο αεροπλάνο. Θα φέρουν επίσης αθλητικά βραχιόλια φιλίας και ροζ μπουκάλια νερού που θα γράφουν "Swiftie".

Η Μπάρτον είπε ότι πήραν στο γκρουπ ένα επαγγελματικό βιβλίο τραγουδιών για να μελετήσουν τα τραγούδια της Σουίφτ.

Το γκρουπ λέει ότι τα αγαπημένα τους τραγούδια της Swift περιλαμβάνουν: "Anti-Hero", "Karma", "Shake It Off" και, φυσικά, "The Man".

Το γκρουπ λέει ότι είναι πολύ ενθουσιασμένοι που θα ζήσουν μαζί τη συναυλία του Eras Tour και παρόλο που έχουν ταξιδέψει μαζί στο παρελθόν – πιστεύουν ότι αυτή η εμπειρία θα είναι ξεχωριστή.

«Ήμασταν όλοι πολύ στενοί φίλοι και αυτό μας έχει φέρει ακόμα πιο κοντά σαν αδελφότητα», είπε η MacGuire.

«Αυτή είναι η περιοδεία Eras… κι εμείς είμαστε στη χρυσή εποχή μας», είπε η Helstrom.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ