Vintage Pic: Το ωραιότερο ζευγάρι της εποχής! – Νίκος Κούρκουλος «to die for» & το πανέμορφο «κορίτσι» του, Μαριάννα Λάτση

Η φινέτσα τους είναι απερίγραπτη!

Το αγαπημένο ζευγάρι που πέρασε από την ελληνική showbiz ήταν με σιγουριά ο ηθοποιός Νίκος Κούρκουλος και η κόρη του εφοπλιστή Σπύρου Λάτση, η όμορφη Μαριάννα.

Η Έλενα Μακρή μοιράζεται μια υπέροχη φωτογραφία από το 1987 μαζί μας από το αρχείο της με το ζευγάρι.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε έναν χρόνο νωριτερα στην Επίδαυρο με τον ηθοποιό να παθαίνει coup de foudre: «Κάνω έτσι και παγώνω. Ξαφνικά βλέπω ένα πλάσμα να ανεβαίνει τις κερκίδες κι αυτό ήταν.» είχε αφηγηθεί στον Νίκο Χατζηνικολάου ο αξέχαστος πρωταγωνιστής για την πρώτη του συνάντηση με την δεύτερη σύζυγό του.

Εκείνη την εποχή η Μαριάννα Λάτση ήταν παντρεμένη με τον δάσκαλο του σκι και Δήμαρχο Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κασιδόκωστα, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Πάρη (1983), ενώ το διαζύγιό τους βγήκε το 1987.

Παράλληλα ο Νικος Κούρκουλος ζήτησε αμέσως διαζύγιο από τη σύζυγο του, Μελίτα. Διατήρησαν μια άψογη σχέση αγάπης και σεβασμού όλα τα μετέπειτα χρόνια.

Την Εριέττα δεν παντρεύτηκε ποτέ, όμως ο έρωτας του για εκείνη ήταν παράφορος!

Ο Νίκος Κούρκουλος είχε τέσσερα παιδιά. Δύο από τον πρώτο γάμο του με την Μελίτα, τη Μελίτα και τον ηθοποιό Άλκη Κούρκουλο και άλλα δύο από τη σχέση του με την Μαριάννα Λάτση, την Εριέττα (1993) και τον Φίλιππο (1998).

Διαβάστε ακόμα: Vintage κλικ Κλεισθένη - 1990: Ο ερωτευμένος Κούρκουλος με τη γυναίκα του Μαριάννα Λάτση & η Κάτια Δανδουλάκη (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Vintage pic: Χριστούγεννα στο Gstaad της Ελβετίας - Νίκος Κούρκουλος, Σάκης Ρουβάς, Δημήτρης Κοντομηνάς, Πόλυ Ζησοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ